Τα πρώτα παιχνίδια του 2011..

Αν το 2010 σας άφησε καλές εντυπώσεις τότε ετοιμαστείτε για άλλη μια δυνατή χρονιά, καθώς μέσα στο 2011 αναμένεται ένα μεγάλο κύμα τίτλων που θα κάνουν τη διαφορά. Πάμε να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει το νέο έτος, με την ελπίδα πάντοτε ότι τα παρακάτω games θα καταφέρουν επιτυχώς να προλάβουν τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τους.
Α’ Τρίμηνο 2011 -LittleBigPlanet 2 (PS3): 18/1/2011
Ο Sackboy και η παρέα του επιστρέφουν σε άλλο ένα 3D Platform puzzle. Το LittleBigPlanet 2 θα υποστηρίζει για πρώτη φορά Playstation Move, αλλά και πολύ περισσότερες επιλογές δημιουργίας των δικών σας levels. Δείτε το βίντεο για να πάρετε μία πρώτη γεύση από τα όσα θα δείτε, κατεβάστε το demo από το Playstation Network και μείνετε συντονισμένοι για το σχετικό review.
Dead Space 2 (PC, PS3, Xbox 360): 25/11/2011
Ο Isaac Clarke επιστρέφει για να σφάξει περισσότερους Necromorphs. Με βάση τα όσα σας έχουμε παρουσιάσει από το πρόσφατο preview και την Gamescom, αν σας άρεσε το πρώτο μέρος τότε το δεύτερο θα σας ικανοποιήσει ακόμη περισσότερο. Απλά παίξτε το demo και ζήστε μία ατμόσφαιρα-θρίλερ στο έπακρο. Συν τις άλλοις, αυτή τη φορά ετοιμαστείτε και για online multiplayer, όπου θα αναλαμβάνετε τόσο τους γήινους όσο και τους γλοιώδεις Necromorphs. Το σχετικό βιντεάκι θα σας δώσει μια πρώτη εικόνα.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου