Tomb Raider: Οι πρώτες εικόνες

Η Crystal Dynamics αποκαλύπτει τις πρώτες εικόνες της νεαρής Lara Croft.
Το φετινό Tomb Raider θα μας παρουσιάσει την Lara όπως δεν την είχαμε ξαναδεί, δηλαδή στα νιάτα της, όταν μάθαινε ακόμη τα βασικά της επιβίωσης. Η Crystal Dynamics ετοίμασε artwork εικόνες, που μας δίνουν μία πρώτη εντύπωση των όσων θα ακολουθήσουν. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε εικόνα για μεγέθυνση.
Στις εικόνες αυτές, η Lara Croft βρίσκεται μέσα σε ένα σκοτεινό περιβάλλον (σ.σ. δείχνει σαν dungeon), αντιμετωπίζοντας αντίξοες συνθήκες. Όπως μπορείτε κι εσείς να δείτε, η νεαρή τότε Βρετανίδα αρχαιολόγος, προσπαθεί να επιβιώσει έχοντας απέναντί της θανατηφόρες παγίδες, πτώματα και απομεινάρια από παλιούς εξερευνητές που προφανώς είχαν επίσης ναυαγήσει στο συγκεκριμένο νησί. Ακόμα και σε αυτή την κατάσταση όμως και όντας ένα μικρό κορίτσι, μοιάζει πιο...sexy από ποτέ.
Η απειρία της μικρής Lara είναι ένα σημείο-κλειδί που ίσως εντάξει στο παιχνίδι στοιχεία survival horror για πρώτη φορά. Το σώμα της δείχνει σε πολλά σημεία να έχει αιμοραγία και να είναι γεμάτο πληγές, ενώ στο τελευταίο screenshot θα παρατηρήσετε πως εμφανίζονται τα κουμπιά LT και RT ως επιλογή. Αυτό δείχνει ότι πιθανόν να υπάρχουν action sequences ανάμεσα στη δράση, όπου θα κληθείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις ή να πατήσετε μία αληλουχία κουμπιών. Αυτό είναι όμως κάτι που θα το μάθουμε σύντομα.
Το Tomb Raider θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2011 για PC, Playstation 3 και Xbox 360. Ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Το σίγουρο είναι ότι με αυτό το concept η Square Enix δείχνει να παρουσιάζει κάτι το ενδιαφέρον.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου