Shift 2 Unleashed: Need for Speed στις 25 Μαρτίου

ΤΟ NFS είναι εδώ με την δεύτερη έκδοσή του, η οποία θα φέρει τον ακριβή τίτλο Shift 2 Unleashed: Need for Speed. Μετά τις ανάμεικτες εντυπώσεις που μας άφησε η Slightly Mad Studios με το πρώτο Need for Speed Shift, αναμένουμε να δούμε τι παραπάνω θα μπορέσει αυτή τη φορά να μας προσφέρει.
Όσοι προπαραγγείλετε το νέο Need for Speed, θα έχετε τα εξής bonus. Καταρχήν πρόσβαση σε τρία αυτοκίνητα και συγκεκριμένα στο Nissan Silvia spec.R Aero S15, στην Alfa Romeo Giulietta QV και στην Lamborghini Murciélago LP640. Κατά δεύτερον, θα συμμετάσχετε σε 40 επιπλέον career events που θα αφορούν Single-Player Mode, Challenge events με παλιά αυτοκίνητα εναντίον νέων και Manufacturer Showdown events, στα οποία αυτοκίνητα συγκεκριμένων κατασκευαστών θα κοντράρονται μεταξύ τους.
Το Shift 2 Unleashed θα έχει μία νέα μηχανή γραφικών, μία νέα κάμερα που θα προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες, νυχτερινή οδήγηση και αυθεντική απεικόνιση των διαδρομών και των αυτοκινήτων. Θα διαθέτει επίσης το χαρακτηριστικό Autolog που είδαμε για πρώτη φορά στο πρόσφατο Need for Speed: Hot Pursuit και με το οποίο μπορούσατε να συνδεθείτε εύκολα με τους φίλους σας σε ένα social network, να ελέγξετε τους καλύτερους χρόνους τους και να δημοσιεύσετε μηνύματα στο Wall τους. Το Shift 2 Unleashed: Need for Speed αναμένεται στις 25 Μαρτίου για PC, Playstation 3 και Xbox 360.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου