FM Genie Scout 11

Κυκλοφόρησε επιτέλους ο νέος FM Scout. Μπορεί να άργησε κάνα δίμηνο από την κυκλοφορία του Football Manager 2011, αλλά έστω και με αυτή την καθυστέρηση ο νέος FM Genie Scout είναι γεγονός. Κατεβάστε τον και βρείτε τα ταλέντα που ψάχνετε για τις ομάδες σας εύκολα και γρήγορα.
O editor είναι συμβατός με όλες τις εκδόσεις του FM 2011, ανεξάρτητα από το αν έχετε εγκαταστήσει κάποιο patch ή όχι. Για να τον τρέξετε δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχετε το παιχνίδι με το save game σας ανοιχτό. Θα πρέπει όμως όταν κάνετε save να έχετε σώσει σε μη συμπιεσμένο αρχείο. Το Football Manager 2011 σώζει από μόνο του σε συμπιεσμένα αρχεία εκτός κι αν του το πείτε εσείς. Επομένως, πηγαίντε πρώτα στα Preferences και ξετικάρετε την επιλογή "Compress save games". Μετά, κάντε Load την καριέρα σας και ύστερα κάντε ξανά save ώστε να δημιουργήσετε ένα αρχείο που δεν θα είναι compressed. Τέλος, φορτώστε τον FM Genie Scout 11, πατήστε το Load Game και επιλέξτε το αποσυμπιεσμένο save game αρχείο σας.
Ο νέος FM Genie Scout έχει ότι και οι προηγούμενες εκδόσεις, απλά είναι πιο βαρύς σε σχέση με πριν, διότι για να βγάλει κανένα φράγκο, ο προγραμματιστής Eugene Tarabanovsky αποφάσισε να εισάγει banners χορηγών στα αριστερά της εφαρμογής. Ε, τόσα χρόνια δούλευε για την δόξα, τώρα ας βάλει και κάτι στην τσέπη.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου