WWE SmackDown Vs. Raw 2011

Μετά την περσινή «αναγέννηση» της σειράς, η Yuke’s θέλει να προσφέρει ακόμα επιπλέον πράγματα στους οπαδούς της, καθώς το WWE SmackDown Vs. Raw κλείνει πλέον 12 χρόνια. Η νεότερη έκδοση μας προσφέρει ανανεωμένα modes, ελαφρώς καλύτερα γραφικά και πάνω από 70 παλαιστές. Όμως, το να παραμένει ένας τίτλος στην ίδια πετυχημένη φόρμουλα της προηγούμενης χρονιάς, δεν σημαίνει και απαραίτητα επιτυχία.
Game Modes
Με την προσθήκη του WWE Universe, το παιχνίδι αντικαθιστά το παλιό career mode, προσφέροντας μία πληθώρα επιλογών για την κύρια καριέρα σας. Μπορείτε να ζήσετε την ιστορία ενός εκ των Rey Mysterio, Chris Jericho, John Cena και Cristian στο Road to WrestleMania mode, στο οποίο έχουν προστεθεί αρκετά side quests, καθώς επίσης και περιπλάνηση εκτός του ρινγκ. Υπάρχει επίσης και μία ακόμα επιλογή καριέρας που ακούει στο όνομα The Undertaker, εκεί όπου στόχος σας είναι να σπάσετε το αήττητο του Undertaker με κάποιον από τους ήδη υπάρχοντες παλαιστές ή με τον δικό σας χαρακτήρα (δείτε παρακάτω).
Οι επιλογές δημιουργίας έχουν επεκταθεί αρκετά. Αρχικά, μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας χαρακτήρα στο Create A Superstar mode, το οποίο σας δίνει την ευκαιρία να φτιάξετε εμφανισιακά έναν παίκτη της δικής σας αρεσκείας, όπως επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 130 Finishers, με πολύ μεγαλύτερη ευκολία και εύρος επιλογών σε σχέση με το περυσινό WWE. Επίσης, ένα νέο mode με την ονομασία Match Creator, σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε νέους τύπους αγώνων. Τέλος, στο Story Designer mode μπορείτε εύκολα να διαδραματίσετε νέες ιστορίες, με τους ήχους και τα cutscenes της επιλογής σας, για τους χαρακτήρες που έχετε ήδη δημιουργήσει.
Το WWE Smackdown vs Raw, προσφέρει και ένα καλό online mode, το οποίο όσοι προμηθευτούν το παιχνίδι καινούργιο θα το έχουν δωρεάν, καθώς μέσα σε κάθε συσκευασία υπάρχει το ανάλογο token. Αντίθετα, όσοι το αγοράσετε μεταχειρισμένο θα πρέπει μετά από το trial των 30 ημερών να αγοράσετε κι ένα νέο online pass. Στους απλούς αγώνες συμμετέχουν 2-6 παίκτες, ενώ στο Royal Rumble ο αριθμός ανεβαίνει στους 12. Το θέμα είναι ότι δοκιμάζοντας το συγκεκριμένο mode, πέρα από τον πανικό παλαιστών που συνέβαινε στην οθόνη μας, είχαμε να αντιμετωπίσουμε κι αρκετό lag με τον υψηλότερο αριθμό συμμετεχόντων. Η πλάκα είναι ότι στο Royal Rumble υπάρχουν μέχρι 30 παλαιστές και όταν χάσετε κι αποκλειστείτε αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός εκ των παλαιστών που ελέγχει η CPU με στόχο το να αποκλείσετε έναν απ’ τους ήδη υπάρχοντες παίκτες. Αν μη τι άλλο, με μια καλή σύνδεση, τα online modes προσφέρουν φέτος άφθονη διασκέδαση.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου