Diablo III σε κονσόλες

Η Blizzard ετοιμάζει έκπληξη στους console users. Μπορεί η Blizzard να μην έχει ανακοινώσει τίποτα σχετικά με την κυκλοφορία του Diablo IIΙ σε κονσόλες και τα σίγουρα format να είναι PC και Mac, ωστόσο μία αγγελία της για την πρόσληψη lead developer για την έκδοση του παιχνιδιού στις κονσόλες, έβαλε φωτιά.
Η αγγελία απαιτεί ο lead developer να έχει καταφέρει να κυκλοφορήσει τουλάχιστον ένα console game στο παρελθόν, με άλλη προγραμματιστική εταιρεία. Ζητάει επίσης ο υποψήφιος να έχει καλή αίσθηση του τι σημαίνει διασκεδαστική εμπειρία σε παιχνίδια κονσολών. Το επιπλέον...προσόν όμως που ζητάει η Blizzard, είναι προηγούμενη εμπειρία σε porting παιχνιδιών σε κονσόλες. Φυσικά, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
Οι φήμες για έκδοση του παιχνιδιού στις κονσόλες, οργίαζαν από την BlizzCon του 2008, όταν και είχε πρωτοανακοινωθεί το παιχνίδι. Άλλωστε, η Blizzard είχε δηλώσει "Προς το παρόν θα έχουμε εκδόσεις για PC και Mac" άρα ουσιαστικά φωτογράφιζε τις κονσόλες. Πριν από λίγες ώρες, η Blizzard έστειλε μήνυμα στους παίκτες της, ενημερώνοντάς τους ότι "πειραματίζεται πάνω σε μία έκδοση του Diablo στις κονσόλες και ότι χρειάζονται επιπλέον προγραμματιστές". Τόνισε ωστόσο, ότι οι εκδόσεις των κονσολών δεν θα καθυστερήσουν καθόλου την ημερομηνία κυκλοφορίας για PC και Mac.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου