Οι πρωταγωνιστές στην ταινία Uncharted

Ο διάσημος ηθοποιός στο ρόλο του Nathan Drake. Φήμες για Robert De Niro και Joe Pesci στο cast. Νέες πληροφορίες αποκαλύφθηκαν από το MTV για την ταινία Uncharted, η οποία αναμένεται με ανυπομονησία από τους οπαδούς του Playstation 3. Συγκεκριμένα, είναι πλέον επίσημο ότι τον ρόλο του συμπαθούς πρωταγωνιστή Nathan Drake, θα αναλάβει ο Mark Wahlberg. Ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός, ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ταινίας Max Payne δύο χρόνια πριν κι όπως όλα δείχνουν, τα games του πάνε πολύ. Ο ίδιος δήλωσε το ενδιαφέρον του, θέλοντας απ’ την πρώτη στιγμή να πρωταγωνιστήσει στο Uncharted, καθώς θαυμάζει την δουλειά της προγραμματιστικής εταιρείας Naughty Dog.
Την ταινία έχει γράψει και ξεκινάει να σκηνοθετεί αυτή την περίοδο ο David Russell, ο οποίος έχει ήδη στενή συνεργασία με τον Wahlberg. Ο ηθοποιός θα συμμετάσχει σε άλλη μία ταινία του Russell, με τίτλο "The Fighter", η οποία θα έχει στη θεματολογία της την ιστορία ενός μποξέρ και που θα κυκλοφορήσει στο σινεμά στα μέσα Δεκεμβρίου.
Τα ωραία όμως δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με τον Mark Wahlberg, στην ταινία υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσουν οι Robert de Niro και Joe Pesci, στο ρόλο του πατέρα και του θείου του Nathan Drake αντίστοιχα! Οι χαρακτήρες αυτοί δεν υπάρχουν στο παιχνίδι, αλλά για τις ανάγκες της ταινίας το σενάριο θα υποστεί ορισμένες αλλαγές. Πάντως, αν δεχτούν και οι δύο αυτοί αστέρες του Χόλιγουντ την παραπάνω πρόταση, τότε θα πρόκειται ίσως για την πιο ποιοτική μεταφορά video game στη μεγάλη οθόνη. Μετά απ' όλα αυτά, θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε και σε ποια ηθοποιό θα προταθεί ο ρόλος της δημοσιογράφου που θα ακολουθεί τον Nathan. Το Uncharted: Drake’s Fortune αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2013.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου