Need for Speed: Shift 2

Απ' ότι φαίνεται, το Need for Speed για την Electronic Arts είναι ότι και το Call of Duty για την Activision. Όπως η τελευταία συνεργάζεται κάθε χρόνο εναλλάξ με τις Infinity Ward και Treyarch, έτσι και η EA, μετά από μία επιτυχημένη φετινή συνεργασία με την Criterion για το NFS: Hot Pursuit, ετοιμάζεται τώρα να συνεργαστεί πάλι με την Slighty Mad Studios, παρουσιάζοντας το δεύτερο μέρος του Need for Speed: Shift το οποίο -όπως και πέρυσι- αναμένεται να έχει simulation στοιχεία. Με αυτό τον τρόπο, η Αμερικανική εταιρεία φιλοδοξεί να καλύψει και τα δύο είδη παικτών, αν και στην περίπτωση του Shift, δεν υπήρχαν πολλά πρωτότυπα στοιχεία που να μην έχουμε δει σε άλλα racing της αγοράς.
Το Need for Speed: Shift 2 υπόσχεται να αλλάζει ριζικά και να προσφέρει ένα ακόμη πιο ρεαλιστικό μοντέλο συγκρούσεων, τόσο για τα αυτοκίνητα, όσο και για τις πίστες. Θα έχει για άλλη μια φορά την δυνατότητα διαφορετικής οπτικής, όχι μόνο απ' το cockpit του οδηγού αλλά και από το κράνος του. Επιπλέον, αναμένεται να δούμε μία νέα, πιο ρεαλιστική engine, νυκτερινούς αγώνες, καθώς και το πολυδιαφημισμένο Autolog που παρουσιάστηκε φέτος στο Need for Speed: Hot Pursuit. Χάρη σε αυτό, θα μπορείτε να τσεκάρετε τους χρόνους των φίλων σας και να επιχειρήσετε να τους προσπεράσετε, ενώ παράλληλα θα αλληλεπιδράτε μαζί τους μέσω του γνωστού περιβάλλοντος social network της EA.
Για το Need for Speed: Shift 2 Unleashed, όπως είναι το πλήρες όνομά του, η Slighty Mad Studios συνεργάζεται με επαγγελματίες οδηγούς. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2011 για PC, Playstation 3 και Xbox 360. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα sites www.needforspeed.com και www.facebook.com/needforspeed.com.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου