EA Sports MMA με πολύ ξύλο...

Το MMA ή αλλιώς το Mixed Martial Arts είναι ένα άθλημα όπου πολεμικές τέχνες όπως η πυγμαχία και το judo συνδυάζονται και δημιουργούν ένα νέο είδος μάχης. Το συγκεκριμένο σπορ έχει πολλούς οπαδούς στον κόσμο και αυτό συμβαίνει για διάφορους λόγους. Καταρχήν προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα καθώς στους περισσότερους αγώνες που πραγματοποιούνται δεν υπάρχουν κανόνες και σχεδόν όλα τα χτυπήματα θεωρούνται επιτρεπτά. Μόνο και μόνο λόγω αυτής της ιδιαιτερότητας, πολύς κόσμος μπαίνει στο τρυπάκι να παρακολουθήσει κάποιον από αυτούς τους αγώνες. Η ένταση αλλά και το ότι κάθε αντίπαλος μπορεί να επιτεθεί πραγματικά με άπειρους τρόπους, μπορεί να καθηλώσει τον οποιοδήποτε και να τον κάνει πραγματικό fan του αθλήματος.
Ένας άλλος λόγος που υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον είναι γιατί μόνο στο MMA, αθλητές που ειδικεύονται σε ξεχωριστά αθλήματα καταφέρνουν και βρίσκονται αντιμέτωποι στο ρινγκ. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν είναι καθόλου απίθανο να δείτε κάποιον μποξέρ “να χώνει κλωτσιές” και να πραγματοποιεί λαβές πάνω στο σώμα κάποιου παλαιστή του tae kwon do, μιας και τα πάντα είναι δυνατά.
Το περιεχόμενο
Όλα αυτά λοιπόν, προσπαθεί να τα παρουσιάσει η EA Tiburon με τον δικό της τρόπο δημιουργώντας το EA Sports MMA, έναν τίτλο που προσπαθεί να αποτυπώσει με όσο το δυνατό μεγαλύτερη ακρίβεια την αγωνία και τα γρήγορα αντανακλαστικά που απαιτούνται για να μπορεί κανείς να νικήσει σε κάποιον από αυτούς τους αγώνες. Τι μπορεί όμως να προσφέρει το MMA όταν τα δικαιώματα για μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του χώρου, το UFC, τα έχει στην κατοχή της η THQ με το UFC: Undisputed; Η απάντηση; Πάρα πολλά! O λόγος; Όπως προαναφέραμε, το συγκεκριμένο άθλημα έχει ιδιαίτερη απήχηση και έτσι δεν θα μπορούσε να αποτελούνταν από μια και μόνο διοργάνωση. Έτσι η EA, σκεφτόμενη με έξυπνο τρόπο, κατάφερε και απέκτησε τα δικαιώματα για άλλες σημαντικές διοργανώσεις όπως την Affliction καθώς και την Strikeforce, οπού μερικοί από του κορυφαίους αθλητές όπως οι Randy Couture, Ken Shamrock και ο θανατηφόρος Fedor Emelianenko βρίσκονται σε αυτές. Με απλά λόγια, το ρόστερ του παιχνιδιού μπορεί να έχει κάποιες σημαντικές ελλείψεις από τον χώρο του UFC, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει να διαθέτει μερικά από τα πιο σημαντικά πρόσωπα του χώρου.
Στην γκάμα των αθλητών, το MMA πραγματικά έχει να προσφέρει πολλά, όμως δεν ισχύει το ίδιο και στο θέμα των modes. Συγκεκριμένα, υπάρχουν μόλις δύο πράγματα που μπορούν να σας απασχολήσουν. Το ένα από αυτά είναι το career mode, ενώ το άλλο είναι το online mode.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου