Battlefield Play4Free

Η Electronic Arts συνεχίζει να προσφέρει δωρεάν games! Οι προγραμματιστές της EA Digital Illusions που ανέπτυξαν το περυσινό Battlefield Heroes, ετοιμάζουν ένα νέο FPS, το οποίο θα παρέχεται για άλλη μια φορά δωρεάν. Μόνο που πλέον, θα περιλαμβάνει ανθρώπινους χαρακτήρες, πραγματικά περιβάλλοντα και ρεαλιστικά σχεδιασμένα όπλα. Οι online μάχες που θα υποστηρίζει θα αφορούν μέχρι και 32 ταυτόχρονους παίκτες.
Το Battlefield Play4Free έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξή του και είναι το δεύτερο δωρεάν FPS στη σειρά Battlefield. Σε αυτό αναμένεται να δούμε δημοφιλείς χάρτες από το Battlefield 2, καθώς και πολύ γνωστές classes και όπλα από το Battlefield: Bad Company 2. Καθεμία εκ των δύο ομάδων παικτών που θα αναμετρώνται, θα έχει πρόσβαση σε 16 οχήματα, στα οποία θα συμπεριλαμβάνονται το ελικόπτερο Mil Mi-28, το ρωσικό τανκ T-90, το μαχητικό F35 VTOL και το ταχύτατο όχημα LSV light strike. Επιπλέον, όσο παίζετε το Battlefield Play4Free, τόσο θα μαθαίνετε νέα skills, καθώς επίσης θα κερδίζετε χρήματα τα οποία θα ξοδεύετε αγοράζοντας νέα όπλα κι εξοπλισμό.
Το Battlefield Play4Free υπολογίζεται ότι θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2011 για PC. Αν όμως κάνετε register από σήμερα κιόλας στο www.battlefield.play4free.com τότε θα μπορέσετε να συμμετάσχετε στην closed beta, η οποία ξεκινάει στις 30 Νοεμβρίου.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου