Εντός του Σαββατοκύριακου το EA Challenge

Λίγες ημέρες έμειαν πριν την έναρξη του EA Challenge, του πρώτου επίσημου tournament της Electronic Arts για τους Έλληνες καταναλωτές που θα πραγματοποιηθεί 19-21 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Οι συμμετοχές συνεχίζονται και ο ανταγωνισμός αυξάνεται συνεχώς. Δείξτε τις ικανότητες σας στο EA Sports FIFA 11 και στο Battlefield Bad Company 2 και κερδίστε πλούσια δώρα. Τα βραβεία των νικητών είναι τα παρακάτω:
Για το EA Sports FIFA 11, ο 1ος νικητής θα πάρει μια δωροεπιταγή 600 ευρώ, ο 2ος νικητής μια δωροεπιταγή 400 ευρώ, ο 3ος νικητής μια δωροεπιταγή 200 ευρώ και ο 4ος νικητής μια δωροεπιταγή 100 ευρώ. Αντίστοιχα, στο Battlefield: Bad Company 2, η πρώτη ομάδα θα πάρει μια δωροεπιταγή αξίας 250 ευρώ και η δεύτερη μία αντίστοιχη δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ.
Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν όλα τα μεγάλα λανσαρίσματα της EA για αυτή την περίοδο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπως το Medal Of Honor και το EA Sports FIFA 11, καθώς και το ολοκαίνουργιο Need For Speed Hot Pursuit το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το EA Challenge καθώς η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής υπάρχουν στην ειδική ιστοσελίδα EA Challenge (www.eachallenge.gr).
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου