Apache - Air Assault για τους μάχιμους...

Η Activision ανακοίνωσε τη διάθεση στην αγορά του παιχνιδιού εξομοίωσης πολεμικού ελικοπτέρου «Apache: Air Assault». Σε αυτό ο παίκτης αναλαμβάνει τον έλεγχο ενός μαχητικού ελικοπτέρου Apache, εξοπλισμένου με οπλικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας. Ανάμεσα στα καθήκοντα που θα κληθείτε να φέρετε εις πέρας περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, και η αντιμετώπιση τρομοκρατών σε διάφορες «θερμές» περιοχές του πλανήτη.
Το «Apache: Air Assault» προσφέρει πάνω από 16 αποστολές με επιμέρους τμήματα για την κάθε μια. Στο θέατρο των επιχειρήσεων συμπεριλαμβάνονται περιοχές όπως οι ακτές της Αφρικής, τα βούνα της Μέσης Ανατολής και η Ζούγκλα ης Κεντρικής Αμερικής.
Επιπλέον η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού, Gaijin Entertainment, εξόπλισε τον action τίτλο της με δύο συνεργατικά mode, ένα για LAN και ένα για online κόντρες. Η γκάμα λειτουργιών συμπληρώνεται από το λεγόμενο Free Flight mode, στο οποίο δοκιμάζετε τα ελικόπτερα σας. Το «Apache: Air Assault» διατίθεται σε εκδόσεις για τα PC, Playstation 3 και Xbox 360. Περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου