Μπουνιές στο The Fight: Lights Out

Ελάτε τώρα, πείτε την αλήθεια., Όταν ανακοινώθηκε το Playstation Move, όλοι λίγο πολύ περιμένατε κι ένα fighting game στο στυλ του boxing απ’ το Wii Sports. Ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπορείτε να βγάλετε απωθημένα σας βρε αδερφέ και να πλακώσετε στο ξύλο όλα τα ντούκια που υπό άλλες συνθήκες θα σας δίνανε τα δόντια στο χέρι. Ε το The Fight της Sony κάτι τέτοιο θέλει να πετύχει…στο περίπου τέλος πάντων.
Δημιουργία μαχητή
Πριν ξεκινήσετε να παίζετε, ακολουθείτε την κλασική διαδικασία δημιουργίας χαρακτήρα. Εδώ καλείστε να ορίζετε ηλικία, ύψος, βάρος κι εμφάνιση, ενώ στη συνέχεια συμπληρώνετε τα χαρακτηριστικά του από το μηδέν όπως θέλετε. Τα attributes είναι τα Strength, Speed, Stamina, Chin, Heart και Technique. Το Strength έχει να κάνει με την δύναμη των χτυπημάτων κι εκεί θα πρέπει να δώσετε βάση. Το Speed αφορά την ταχύτητα των χτυπημάτων, το Stamina την αντοχή σας, το Chin πόσο ανθεκτικό σαγόνι έχετε, το Heart σας σώζει από τις επικίνδυνες καταστάσεις, ενώ το Technique αφορά την τεχνική των χτυπημάτων σας.
Μετά από την δημιουργία χαρακτήρα, θα πρέπει να περάσετε ένα εκπαιδευτικό tutorial, στο οποίο ο ηθοποιός Danny Trejo, που δίνει την αίσθηση του βετεράνου μποξέρ που έχει φάει τα ρινγκ με το κουταλάκι, θα σας μάθει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Ο τύπος βέβαια δείχνει και καλά ότι προπονεί…ανερχόμενο παγκόσμιο πρωταθλητή, αλλά τουλάχιστον όσα δείχνει μπορείτε να τα καταλάβετε καλύτερα
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου