Assassin’s Creed: Brotherhood

Όσοι είστε λάτρεις των παιχνιδιών δράσης, το πιθανότερο είναι να έχετε δοκιμάσει ένα από τα δύο Assassin’s Creed. Δεδομένης λοιπόν της μέχρι τώρα επιτυχίας της σειράς, η Ubisoft μέσα σε μόλις ένα χρόνο επανέρχεται με το Assassin’s Creed: Brotherhood, το οποίο βαδίζει στην συνταγή του Assassin’s Creed II. Κι επειδή όπως γνωρίζετε η δεύτερη έκδοση ήταν πολύ καλύτερη της πρώτης, η Ubi αποφάσισε έτσι για τα γούρια να κυκλοφορήσει το Brotherhood την ίδια ακριβώς ημέρα με πέρυσι, στις 19 Νοεμβρίου, με την έκδοση για PC να καθυστερεί και πάλι για το πρώτο τρίμηνο του 2011.
Μια ιστορία, μια ταινία....
Η ιστορία μας συνεχίζεται μετά το τέλος του Assassin’s Creed II. Για άλλη μια φορά ελέγχετε τον Desmond Miles, το έτος 2012 και μέσω της τεχνολογίας, υπνωτίζεστε και ενσαρκώνετε τον δολοφόνο Ezio Auditore (ήρωα του Assassin’s Creed II) στην Ιταλία του έτους 1500. Μετά από μία σφοδρή επίθεση στο κάστρο της πόλης σας από την οικογένεια των Borgia, ο θείος σας Mario σκοτώνεται κι εσείς αποδράτε στη Ρώμη με σκοπό να καταρρίψετε ένα ολόκληρο κύκλωμα και να πάρετε εκδίκηση. Η πλοκή μεταβαίνει από το παρελθόν στο παρόν, καθώς για ορισμένες στιγμές ελέγχετε τον ίδιο τον Desmond, επιχειρώντας να ξεμπλέξετε την κατάσταση για να βοηθηθείτε στις έρευνές σας.
Gameplay
Ο χειρισμός δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα σε σχέση με πέρυσι. Κατά βάση θα πρέπει διαρκώς να έχετε το χέρι σας πατημένο σε R2/RT (για PS3 και Xbox 360 αντίστοιχα) ώστε αφενός μεν να τρέχετε κι αφετέρου να σκαρφαλώνετε σε τοίχους με τεχνική parkour. Το X/A (PS3/Xbox 360) είναι για τα άλματά σας ή για να κλέψετε κάποιον περαστικό, ενώ για τις επιθέσεις σας χρησιμοποιείται το αριστερό κουμπί από την τετράδα του controller.
Το σύστημα μάχης είναι αρκετά απλό και κατά βάση θα πρέπει να κρατάτε τους αντιπάλους σας σε απόσταση. Το A.I. κρατιέται σε μέτρια επίπεδα, καθώς δεν θα δυσκολευτείτε να βγάλετε εκτός ολόκληρα γκρουπ από δεκάδες εχθρούς με λίγες μόνο κινήσεις. Φέτος έχετε πρόσβαση και σε πιο σύγχρονα όπλα, όπως τα πιστόλια ή τα crossbows, τα οποία δέχονται σφαίρες και βέλη αντίστοιχα. Υπάρχουν επίσης οι κλασικές λεπίδες, τα σπαθιά, αλλά και μαχαίρια, βόμβες καπνού μέχρι και… αλεξίπτωτα! Μέσα στη μάχη, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στο inventory (και ταυτόχρονα παύση της δράσης), να πίνετε potion και να αλλάζετε όπλο, κάτι που επίσης βοηθάει σημαντικά. Όταν σκοτώσετε κάποιον, τον lootάρετε κι αν θέλετε μεταφέρετε το πτώμα του σε άλλο σημείο για να μην τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας. Με τα χρήματα που κερδίζετε αγοράζετε αργότερα όπλα και armor από τον blacksmith, καθώς επίσης επισκευάζετε το ήδη υπάρχον Armor σας, του οποίου την κατάσταση πρέπει να ελέγχετε συχνά.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. Εμ armor στο assassins creed II είχαμε χυσει ιδρωτα για να την πάρουμε και μιλάω για την armor του altair (αν γραφεται ετσι).Στο καινουριο assassins δεν θα την έχουμε απο την αρχή? εφόσον θα ειναι συνεχεια του παλιου ασσασσινς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tin exeis alla me tin epithesh p dexete h vila katastrefete.... twra den kserw an mporeis na thn ksana apokthseis gt den exw paiksei akoma to game

    ΑπάντησηΔιαγραφή