Κατεβάστε το demo του Metro 2033

Παρόλο που το ρωσικό horror shooter "Metro 2033" έχει κυκλοφορήσει εδώ και πέντε μήνες, η ομάδα ανάπτυξης του αποφάσισε μόλις τώρα να κυκλοφορήσει το demo του. Σε αυτό μπορείτε να παίξετε τα πρώτα τέσσερα section στον υπόγειο της Μόσχας, που μετά ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα έχει μετατραπεί σε καταφύγιο για τους κατοίκους.
Το παιχνίδι βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα "Metro 2033". Εν έτη 2013 ξεσπά ένας πυρηνικός πόλεμος με τους επιζώντες να περιπλανώνται στους διαδρόμους του συστήματος υπόγειου σιδηροδρόμου της Μόσχας. Έχοντας να αντιμετωπίσουν μεταλλαγμένους και άλλα τέρατα με ότι μέσο έχουν στη διάθεση τους.
Στο παιχνίδι αναλαμβάνετε το ρόλο του 20χρονου Artyom, ο οποίος γεννήθηκε μέσα στα τούνελ του μετρό. Αποστολή του είναι να αντιμετωπίζει μια νέα απειλή που ακούει στο όνομα Homo Novus. Γι΄αυτό το σκοπό κουβαλά μαζί του ένα μεγάλο οπλοστάσιο, ενώ, για την oλοκλήρωση της αποστολής του, θα μετακινείται συνέχεια ανάμεσα στη μολυσμένη επιφάνεια της πόλης και τα πιο ασφαλή τούνελ του μετρό. http://www.metro2033game.com/en
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου