Civilization 5 και αντίπαλος το Speedruns

Η Firaxis, η εταιρεία που αναπτύσσει το Civilization 5, ανακοίνωσε στο επίσημο site του παιχνιδιού την ημερομηνία κυκλοφορίας του demo. To οποίο θα είναι διαθέσιμο για download στις 21 Σεπτεμβρίου μέσω της Steam, ήτοι την ίδια ημέρα που το παιχνίδια θα μπει στα ράφια των αμερικανικών καταστημάτων.
ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ: Τελειώνοντας το Super Mario σε πέντε λεπτά, το Tetris σε έξι και το Half Life σε 30. Εκεί που ένας φυσιολογικός παίκτης κολλάει για μήνες, ένας επαγγελματίας gamer το τελειώνει σε ένα μεσημέρι. Αυτό ακριβώς εκφράζουν και τα speedruns, ήτοι το ολοκλήρωμα ενός παιχνιδιού μέσα στο ελάχιστο δυνατό χρόνο.
Οι κατασκευαστές των παιχνιδιών αρέσκονται στο να διαφημίζουν το πόσο πολύ χρόνο διαρκεί ο νέος τους τίτλος, κρατώντας για καιρό αμείωτο το ενδιαφέρον ενός gamer. Για παράδειγμα η 2K Games αναφέρει ότι για να τελειώσει κανείς το Mafia 2, τον τελευταίο της τίτλο, χρειάζονται περίπου 15 ώρες, ενώ ο αντίστοιχος χρόνος για το Final Fantasy 13 ανέρχεται στις 50 ώρες.
Ωστόσο όλα αυτά τα παιχνίδια, υπάρχουν gamers που τα τελειώνουν πολύ γρηγορότερα. Ανά την υφήλιο υπάρχουν gamers που επιδίδονται σε ένα αγώνα ταχύτητας για την κατά το δυνατό ταχύτερη ολοκλήρωση ενός παιχνιδιού, τεκμηριώνοντας τα κατορθώματα τους με βίντεο. Ένα χόμπι που ονομάζεται "Speedrun".
PanosgamerG
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Παρουσίαση του παιχνιδιού!
    http://www.pagkaki.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=189:civilization-v-preview&catid=38:reviews&Itemid=89

    ΑπάντησηΔιαγραφή