Ubisoft Tom Clancy's HAWX 2

Ίσως το καλύτερο air combat game ολων τον εποχών είναι έτοιμο για τα ράφια.
H Ubisoft έχει ήδη ξεκινήσει την διανομή και η επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του, έχει οριστεί η 10η Σεπτεμβρίου 2010. Το game θα κυκλοφορήσει για PC, PS3 και Xbox 360.
Βρισκόμαστε στο 2012. Καθώς η εποχή του έθνους-κράτους βαδίζει προς το τέλος της, οι κανόνες του πολέμου εξελίσσονται ακόμα πιο γρήγορα. Όλο και περισσότερα έθνη εξαρτώνται πλέον από ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες, που νοικιάζουν τις υπηρεσίες επίλεκτων μισθοφόρων με χαλαρή άποψη περί δικαίου.
Η εξέλιξη στις αερoμαχίες επόμενης γενιάς
Η εναέρια μάχη έχει εξελιχθεί. Όπως και εσείς. Ως μέλος της άκρως απόρρητης αεροπορικής μοίρας H.A.W.X. 2, είστε ένας από τους λίγους επίλεκτους - ανήκετε στην ελίτ. Χρησιμοποιήστε τα ακονισμένα αντανακλαστικά σας, την πιο προηγμένη τεχνολογία και αεροσκάφη τόσο υπερσύγχρονα που οι περισσότερες κυβερνήσεις αρνούνται την ύπαρξή τους, και κυριαρχήστε στους αιθέρες.
Χειριστείτε με επιδεξιότητα τα καλύτερα μαχητικά του κόσμου και διεισδύστε χωρίς να γίνετε αντιληπτοί σε εχθρικό έδαφος, εξουδετερώστε με ακρίβεια τον στόχο σας και δραπετεύστε πριν προλάβει ο εχθρός να καταλάβει τι τον χτύπησε. Χρησιμοποιήστε την πιο προηγμένη τεχνολογία για να αποδεκατίσετε τον εχθρό από απόσταση, να τον παγιδεύσετε σε αερομαχίες που κόβουν την ανάσα, να εκτελέστε νυχτερινές επιδρομές, εναέριους ανεφοδιασμούς καυσίμων και πολλά άλλα.
Συντρίψτε τον εχθρό με πρωτότυπη τεχνολογία
Από τη δυνατότητα απίθανων ελιγμών που παρέχει η μεταβλητή διεύθυνση ώσης του F-35 μέχρι το άκρως απόρρητο ERS - Enhanced Reality System (Σύστημα Βελτιωμένης Πραγματικότητας), θα διασχίζετε τους αιθέρες με αεροσκάφη επαναστατικής τεχνολογίας, διαθέσιμα μόνο σε ελάχιστους επίλεκτους.
Το επόμενο επίπεδο στις αερομαχίες
Πετάξτε ως ένας κορυφαίος πιλότος της τακτικής αεροπορίας:
- Εμπλακείτε σε αερομαχίες
- Απογειωθείτε και προσγειωθείτε από βάσεις και αεροπλανοφόρα
- Βιώστε την ένταση των αποστολών νυχτερινών βομβαρδισμών ακριβείας
- Εντοπίστε το στόχο σας με αθόρυβα μη επανδρωμένα αναγνωριστικά και χτυπήστε από ψηλά
- Ανεφοδιαστείτε με καύσιμα στον αέρα κατά τη διάρκεια των αποστολών
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου