PES 2011: Πλήρες gameplay video


Η Konami κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για το Pro Evolution Soccer 2011, μέσω του οποίου αποκαλύπτονται νέα στοιχεία. Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται για πρώτη φορά το μενού τακτικών και η δυνατότητα για drag & drop των ποδοσφαιριστών σε οποιοδήποτε σημείο, κάτι που μέχρι τώρα βλέπαμε μόνο στα manager games. Ακολούθως, θα δείτε μία οθόνη εντολών όπου υπάρχουν οδηγίες ομάδας, όπως Μακρινή μπαλιά, Αντεπίθεση, Αμυντική ή Επιθετική κατοχή μπάλας, Ολοκληρωτική επίθεση ή αλλαγές θέσεων μεταξύ των παικτών. Οι οδηγίες αυτές θα μπορούν πλέον να δοθούν από εσάς για τους περιόδους που θέλετε μέσα σε κάθε αγώνα. Οι περίοδοι θα χωρίζονται σε τέταρτα με δυνατότητα προσθήκης δύο ενεργειών μαζί. Άρα, θα μπορείτε για παράδειγμα σε ένα δύσκολο ματς εκτός έδρας να ορίσετε από 0’-15’ να παίξετε με αντεπίθεση και αμυντική κατοχή και μετά το 15’ με επιθετική κατοχή. Όλες αυτές τις κινήσεις θα μπορείτε να τις αλλάξετε και μέσα στο παιχνίδι αργότερα, αν το μετανιώσετε.
Στη συνέχεια του βίντεο θα δείτε αρχικά στιγμιότυπα από έναν αγώνα Εθνικών ομάδων και συγκεκριμένα ανάμεσα σε Γερμανία και Ολλανδία. Ο σχολιασμός είναι από τον Jon Champion, που έχει αναλάβει την αγγλική έκδοση του PES (όσοι αγοράσετε την ελληνική θα έχετε το δίδυμο Σωτηρακόπουλου-Θαναηλάκη).
Τα γραφικά, όπως θα δείτε και στο βίντεο, έχουν βελτιωθεί απίστευτα, ειδικά στην παρουσίαση των ομάδων και στα στιγμιότυπα πριν από την σέντρα. Βελτίωση απαιτείται ωστόσο στην απεικόνιση των φιλάθλων. Από τις κυριότερες φάσεις του αγώνα θα διαπιστώσετε την βελτίωση που υπάρχει στα animations των παικτών και η οποία είναι πιο εμφανής στις πάσες, τις σέντρες, τα σουτ και τις κεφαλιές. Έντονες είναι επίσης και οι διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές, αλλά και οι πανηγυρισμοί μετά από κάθε γκολ.
Στον δεύτερο αγώνα, μεταξύ Αργεντινής και Πορτογαλίας, θα διαπιστώσετε το εξής. Ότι μπορείτε να ορίσετε με μια κουμπιά θα πραγματοποιείτε τρικ με ποδοσφαιριστές. Για κάθε κουμπί μπορείτε να ορίσετε και το ανάλογο τρικ. Θα δείτε π.χ. ότι δίνεται εντολή στον Messi να πραγματοποιήσει στροφή προσποίησης 180 μοιρών, την οποία και εκτελεί επιτυχώς στο γήπεδο. Γενικά από την λίστα με τα τρικ που θα δείτε, θα βρείτε αρκετά ενδιαφέρουσες προσθήκες που αφορούν ντρίπλες, πατήματα της μπάλας, προσποιήσεις και άλλα ωραία μαγικά κόλπα, τα οποία τώρα εκτελούνται πολύ πιο εύκολα. Στο τέλος του βίντεο θα δείτε και την διαφορά στο πως τρέχει το παιχνίδι με ταχύτητα x2, κάτι το οποίο είχαμε διαπιστώσει και οι ίδιοι, παίζοντας την beta έκδοση του παιχνιδιού.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου