BioShock: Infinite - Πετώντας στα ουράνια

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως τα δυο πρώτα BioShock ήταν παιχνιδάρες και άξιζαν και με το παραπάνω τις βαθμολογίες που απέσπασαν. Εντούτοις, δεν μπορώ να πω πως προσωπικά είχα ξετρελαθεί με το μουντό και κλειστοφοβικό σε ορισμένες περιπτώσεις setting τους, ενώ κατά γενική ομολογία, το δεύτερο, είχε υπερβολικά πολλές ομοιότητες με το πρώτο. Όταν λοιπόν πρωτοέμαθα ότι το νέο BioShock θα λαμβάνει χώρα στον αέρα, κατενθουσιάστηκα με τις προοπτικές που θα προέκυπταν και περίμενα/ήλπιζα να το δω στην gamescom.
Δυστυχώς δεν επιτρεπόταν η λήψη φωτογραφιών μέσα στο δωμάτιο που διεξαγόταν η παρουσίαση, οπότε βολευτείτε με το απ’έξω…Βλέπετε, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους τίτλους της 2Κ, το συγκεκριμένο δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα ότι θα βρισκόταν στην Κολωνία, αλλά λίγο-πολύ, ήταν κάτι που όλοι περιμέναμε να δούμε. Πράγματι, γρήγορα μαθεύτηκε ότι διεξάγεται παρουσίαση του… πρώην Project Icarus από ανθρώπους της Irrational Games. Ένα δείγμα της μεγάλης σημασίας που δείχνει η 2Κ στον εν λόγω τίτλο μάλιστα, φάνηκε και από το πόσο προσεγμένος ήταν ο χώρος που διεξαγόταν η παρουσίαση, αφού ήταν διαμορφωμένος έτσι ώστε να θυμίζει μαγαζί στις αρχές του περασμένου αιώνα, με άκρως αναπαυτικούς δερμάτινους καναπέδες, πολυελαίους και… γραμμόφωνα.
Η παρουσίαση ξεκινά με το γνωστό πλέον τρέιλερ που ακολουθεί παρακάτω και συνόδευσε την περασμένη εβδομάδα την ανακοίνωση του παιχνιδιού και όσο δεν το έχουν δει μένουν με το στόμα ανοιχτό. Τέρμα η σκοτεινιά των δυο πρώτων BS κι οι κλειστοί χώροι. Τέρμα και η ίδια η Rapture ακόμα. Το BioShock: Infinite βλέπετε, διαδραματίζεται κατά το 1912, στην Columbia, μια πόλη «χτισμένη» στα σύννεφα, κάτι που μου έφερε στο νου το Laputa του Hayao Miyazaki.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου