Το καλοκαίρι παρών το Toy Story 3

Η Disney Interactive Studios ανακοίνωσε επίσημα σήμερα ότι το "Toy Story 3: The Video Game" θα κυκλοφορήσει για όλες τις κονσόλες, (εκτός του PS2) προσφέροντας ένα νέο, πρωτότυπο και άκρως διασκεδαστικό τρόπο για να σας κάνει να ευχαριστηθείτε το κόσμο του Toy Story.
Τα νέα αποκαλύφθηκαν στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ παιχνιδιών της Νέας Υόρκη από την γενική διευθύντρια και αντιπρόεδρο ανάπτυξης, franchise και μάρκετινγκ για τα καταναλωτικά προϊόντα της Disney, Mary Beech. To Toy Story 3: The Video Game θα περιέχει όλες τι περιπέτειες από την ταινία, καθώς και για πρώτη φορά στην ιστορία της Disney, έναν υπέροχο, διασκεδαστικό και ελεύθερο κόσμο που συνδυάζει διάφορα είδη παιχνιδιού. Εμπνευσμένο από τη ομώνυμη και άκρως αναμενόμενη ταινία της Disney Pixar, το "Toy Story 3: The Video Game" θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 15 Ιουνίου του 2010.
Όπως αποκαλύφθηκε από την κα. Beech στο φεστιβάλ παιχνιδιών της Ν.Υόρκης, η Disney Interactive Studios θα ενσωματώσει ένα νέο χαρακτηριστικό και παράλληλα νέο είδος παιχνιδιού με την ονομασία ‘’Toy Box’’. Το βασικό αυτό χαρακτηριστικό του Toy Story 3: The Video Game θα είναι ουσιαστικά ένα εικονικό κουτί γεμάτο με παιχνίδια.
Σε συνδυασμό με ένα ανοικτό κόσμο ελεύθερης εξερεύνησης το "Toy Story 3: The Video Game" αφήνει τους παίκτες και θαυμαστές του της σειρά να αφεθούν στο κόσμο των παιχνιδιών δημιουργώντας της δική τους μοναδική ιστορία με χιούμορ και φαντασία. Η εταιρία ανάπτυξης του παιχνιδιού, Avalanche Software, δουλεύει σε στενή συνεργασία με τους παραγωγούς της Pixar για να δημιουργήσουν μια αυθεντική ιστορία που εξάπτει την φαντασία και γιορτάζει την χαρά του παιχνιδιού.
Bασικό συστατικό του “Toy Story 3: The Video Game είναι ένα γεγονός που γνωρίζει κάθε παιδί: η φαντασία είναι αυτή που πραγματικά φέρνει τα παιχνίδια στη ζωή,” δήλωσε ο John Blackburn, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Avalanche Software. “Αυτή είναι η ουσία του Τoy Box. Θυμόμαστε αυτό το είδος παιχνιδιού από την παιδική μας ηλικία σε συνδυασμό με το πως ξεκινήσαμε σαν σχεδιαστές παιχνιδιών. Με αυτό το τίτλο θέλουμε να ενθαρρύνουμε και να επιβραβεύσουμε την δημιουργικότητα και σε άλλους.”
Σχεδιασμένο έτσι ώστε να αναπαράγει την κοινή για τους περισσότερους εμπειρία του να παίζεις με παιχνίδια όντας παιδί, το είδος παιχνιδιού Toy Box mode φέρνει cowboys, αστροναύτες , δεινόσαυρους και μικρούς πράσινους εξωγήινους όλους μαζί έτσι ώστε να δημιουργήσει μια περιπέτεια που είναι εφικτή μόνο στην φαντασία ενός παιδιού. Παιδιά κάθε είδους, οικογένειες καθώς και απλοί θαυμαστές θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν το toy box του Andy με δημιουργικότητα έτσι ώστε να φτιάξουν τις δικές τους ιστορίες και περιπέτειες.
Mε το Toy Story 3: The Video Game, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να βιώσει και να ευχαριστηθεί με πολλαπλούς τρόπους το κόσμο του Toy Story,” δήλωσε ο Craig Relyea, αντιπρόεδρος παγκοσμίου μάρκετινγκ της Disney Interactive Studios. “ Το είδος παιχνιδιού Story Mode ακολουθεί την ιστορία και τις περιπέτειες της ταινίας ενώ το Toy Box σε βάζει στην καρδία του Toy Story franchise. Συνδυάζοντας την δύναμη της φαντασίας με το σύμπαν του Toy Story, το βιντεοπαιχνiδι απευθύνεται στην χαρά του παιχνιδιού που κρύβουμε όλοι μέσα μας.”
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου