Το European Football Managers είναι online

H S.D.S. Game Studios είναι μια ελληνική εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών, η οποία έγινε γνωστή από το τίτλo "1453-1821 η ώρα της απελευθέρωσης". Αυτή τη φορά επιστρέφει με ένα παιχνίδι, το European FootBall Managers (ΕFM), η beta έκδοση του οποίου θα διατεθεί προς το τέλος του μήνα.
To EFM έχει «χτιστεί» πάνω στην Adobe Virtual Machine 2.0 κάτι που του επιτρέπει να εκτελείται ...παντού. Από PCs και κονσόλες μέχρι φορητές συσκευές και κινητά τηλέφωνα! Το server τμήμα του, που αποτελεί και την "καρδιά" του, έχει αναπτυχθεί κατά κύριο λόγο σε γλώσσα Java SE. Έχει αναπτυχθεί σε πάνω από τέσσερις γλώσσες προγραμματισμού και υποστηρίζεται από μια πολύ καλά οργανωμένη και ισχυρή βάση δεδομένων.Το παιχνίδι θα προσφέρεται δωρεάν θα χρηματοδοτείται, ωστόσο, με τους ακόλουθους τρόπους:
- Χορηγοί φανέλων ομάδων: Στην επίδημη εκδοση του παιχνιδιού θα υπάρχουν 5 διαθέσιμες θέσεις για χορηγούς. Οι εταιρίες, οργανισμοί κτλ κατόπιν συμφωνίας θα εμφανίζονται ως χορηγοί σε όλες τις διαθέσιμες προς επιλογές φανέλες του παιχνιδιού.
- Προαιρετική συνδρομή: όλοι θα μπορούν να παίζουν το παιχνίδι δωρεάν, με τη συνδρομή να είναι προαιρετική και να αντιστοιχεί στο 1 ευρώ το μήνα. Όσοι, όμως, παίζουν δωρεάν για πολύ καιρό μπορεί να διαγραφούν, για ...τεχνικούς λόγους όπως αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου της εταιρείας, από το σύστημα.
- Διαφημίσεις κατά τη διεξαγωγή του ματς: κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων θα εμφανίζονται διαφημίσεις-διαφημιστικά μηνύματα επί πληρωμή σε συγκεκριμένα σημεία.
- Χορηγοί επικοινωνίας: οι χορηγοί επικοινωνίας θα ενημερώνουν το κοινό για το παιχνίδι και θα τοποθετούν τα λογότυπα τους σε συγκεκριμένη θέση μέσα στο παιχνίδι.
H S.D.S. Game Studios αποτελείται από νεαρούς Έλληνες προγραμματιστές που ζητάνε τη στήριξη όλων μας για να μπορέσουν να ορθοποδήσουν και να επεκτάσουν. Εμείς, τους ευχόμαστε ότι καλύτερο σε αυτή τη δύσκολη προσπάθειας τους - περισσότερες πληροφορίες για την οποία μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.sdsgames.gr.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου