StarCraft 2 και Anno 14040 patch

Η Blizzard ξεκίνησε χθες την beta φάση του νέου της παιχνιδιού στρατηγικής StarCraft 2. Αρκετές χιλιάδες χρήστες, οι οποίοι είχαν αιτηθεί τη συμμετοχή σε αυτή τη φάση, έχουν, ήδη, πληροφορηθεί επ' αυτού. Συγκεκριμένα πήραν οδηγίες για το πώς μπορούν να συνεισφέρουν στην πρώτη φάση των beta τεστ. Γι' αυτό το σκοπό απέκτησαν πρόσβαση στην online πλατφόρμα Battle.net.
"Η συλλογή του feedback από τους παίκτες είναι πολύ σημαντική για εμάς", δήλωσε ο Mike Morhaime, πρόεδρος της Blizzard. To "StarCraft II: Wings of Liberty", όπως είναι η πλήρη ονομασία του τίτλου, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2010.
Anno 1404: patch δίνει τέλος σε πολυάριθμα bugs
To νέο patch 1.2 για το αγαπητό ιστορικό παιχνίδι στρατηγικής "Anno 1404" αντιμετωπίζει πολυάριθμα bugs, κάνοντας την ενασχόληση σας με αυτό πιο ευχάριστη. Ως εκ τούτου συστήνουμε την εγκατάσταση του patch, μεγέθους 127ΜΒ, από όλους τους φαν του παιχνιδιού. Μια αναλυτική λίστα με όλους τους νεωτερισμούς και αλλαγές μπορείτε να βρείτε στο σχετικό change log της Ubisoft.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου