Ενα δυνατό παιχνίδι για απόλυτους MAGες...

Όταν εισέρχεστε για πρώτη φορά στο παιχνίδι, θα πρέπει να δημιουργήσετε τον χαρακτήρα σας. Επιλέγετε λοιπόν την εμφάνισή του, την φωνή του και μία από τις τρεις διαθέσιμες στρατιωτικές οργανώσεις, δηλαδή τις S.V.E.R., Raven και Valor. Κάθε οργάνωση έχει διαφορετική εμφάνιση και κάποιες διαφοροποιήσεις στα όπλα.
Στο MAG, δεν υπάρχει ένα ουσιαστικό και σοβαρό σενάριο, άρα ο ρόλος σας είναι ο εξής. Αρχικά θα πρέπει να συμμετάσχετε υποχρεωτικά στο πρώτο διαθέσιμο mode, το Supression. Είναι ένα είδος Deathmatch, στο οποίο μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα, η ομάδα με τα περισσότερα kills κερδίζει. Πρακτικά δεν κάνετε τίποτα άλλο από το να σκοτώνετε τους «απέναντι», να σκοτώνεστε, να κάνετε respawn και πάλι απ’ την αρχή. Όταν θα φτάσετε στο Level 2 τότε θα ξεκλειδώσετε το Sabotage mode, στο οποίο θα πρέπει να καταλάβετε αρχικά το σημείο Α, μετά το σημείο Β και τέλος να καταστρέψετε το σημείο C που θα σας εμφανιστεί στο στρατόπεδο της αντίπαλης ομάδας, κάνοντας έτσι το λεγόμενο «σαμποτάζ». Τα δύο αυτά αρχικά modes αφορούν 64 παίκτες.
Συνεχίζοντας προς τα ανώτερα levels, θα πρέπει να επαναλάβετε τα πρώτα modes διαρκώς, μέχρι να ξεκλειδώσετε το Acquisition και το Domination mode. Το Acquisition είναι κάτι σαν το Capture the Flag. Με ταυτόχρονη συμμετοχή 128 παικτών, η μία οργάνωση προσπαθεί να εισβάλει στο στρατόπεδο της άλλης, να κλέψει ένα όχημα και να το μεταφέρει στη βάση της. Το Domination, ίσως το πιο ενδιαφέρον mode, αφορά 256 παίκτες και εκεί η επιτιθέμενη ομάδα θα πρέπει να ολοκληρώσει διάφορες αποστολές, με στόχο την κατάληψη των κεντρικών σημείων του εχθρού. Αν τα κρατήσει, για το διάστημα που απαιτείται, τότε κερδίζει.
Ο χειρισμός του MAG έχει ορισμένα κοινά στοιχεία με τα άλλα FPS του Playstation 3, αλλά κι ορισμένες παραλλαγές. Με τα L2 και R2, εναλλάσσεστε ανάμεσα σε πιστόλι και κύριο όπλο, ενώ πατώντας πάλι το L2 βγάζετε την χειροβομδίδα. Αν πεθάνετε από χτύπημα, τότε μέχρι να σας ξαναπυροβολήσουν, έχετε άλλη μία ευκαιρία να επανέλθετε, αν κάποιος συμπαίκτης σας καλέσει γιατρό μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα. Μπορείτε κι εσείς ο ίδιος να φωνάζετε για revive, πατώντας το d-pad δεξιά και ενεργοποιώντας το μενού εντολών. Εκεί, επιλέγετε ανάμεσα σε γιατρό, repair οχήματος, pickup ή backup. Αν βλέπετε ότι δεν έρχεται κάποιος να σας σώσει, τότε την διαδικασία αυτή μπορείτε να την παύσετε με το “X” και να γίνετε κατευθείαν respawn.
Αν κάτι χρειάζεται το MAG, αυτό είναι πρώτα απ’ όλα πίστωση χρόνου. Στα πρώτα σας βήματα και μέχρι να ανεβείτε level και να ξεκλειδώσετε όλα τα modes, θα πρέπει να παίξετε τις ίδιες αποστολές με τυχαίους παίκτες, κάτι που πολλές φορές καταντάει βαρετό. Όσο όμως ανεβαίνετε level, τόσο αυξάνετε τις πιθανότητές σας να γίνετε clan leader, κάνοντας αίτηση προς τους άλλους παίκτες. Όταν θα φτάσετε στο Level 4, τότε θα μπορέσετε να δημιουργήσετε την δική σας ομάδα, προσκαλώντας τους φίλους σας ή όποιους άλλους χρήστες επιθυμείτε.
Όπλα και Levels
Το σύστημα των levels είναι αρκετά δίκαιο, με την έννοια ότι όχι μόνο ανταμείβεστε για την συμμετοχή σας σε μία μάχη, αλλά κερδίσετε πόντους εμπειρίας για κάθε kill. Για παράδειγμα, αν σκοτώσετε κάποιον κερδίζετε +5 πόντους, ενώ αν τον είχατε τραυματίσει κι αργότερα τον σκοτώσει ένας συνάδελφός σας, τότε κερδίζετε +3 πόντους. Ανεβαίνοντας levels, κατανέμετε skill points στα όπλα σας, ώστε να τα βελτιώσετε και να έχουν καλύτερη απόδοση στο πεδίο της μάχης. Τα upgrades αφορούν βελτιώσεις στη δύναμη πυρός, ταχύτερο reload, πιο σταθερή σκόπευση και άλλα τέτοια ενδιαφέροντα πραγματάκια.
Σκοτωθείτε ασταμάτητα με έως και 256 παίκτες ταυτόχρονα. Αυτό είναι το MAG.
Τα διαθέσιμα όπλα είναι τα εξής. Καταρχήν υπάρχει το κλασικό assault rifle (το αυτόματο τυφέκιο για κάθε χρήστη), στη συνέχεια έχουμε διαφόρων ειδών αυτόματα όπλα, sniper, χειροβομβίδες, ενώ αργότερα αναλαμβάνετε και πιο ισχυρό οπλισμό, όπως τα mortars (όλμοι) και οχήματα. Υπάρχουν επίσης και διαφόρων ειδών gadgets τα οποία αποδεικνύονται αρκετά χρήσιμα. Το Acoustic locator εντοπίζει καλύτερα τους ήχους, άρα και τους εχθρούς. Το explosives detector αντίστοιχα εντοπίζει εκρηκτικές ύλες. Υπάρχουν μέχρι και upgrades στα σωματικά προσόντα του χαρακτήρα σας, όπως το Improved Shot Detection που βελτιώνει τις βολές σας ή το Improved Sprint Recovery, με το οποίο ανακάμπτετε πιο γρήγορα την ταχύτητά σας.
Το MAG σας δίνει την ευχέρεια να καθορίσετε τρία διαφορετικά loadouts (δηλαδή έτοιμες λίστες εξοπλισμού), καθένα από τα οποία μπορεί να έχει τα όπλα της επιλογής σας. Από εκεί και πέρα, τα loadouts τα αλλάζετε πριν την αποστολή ή μετά από respawn, ανάλογα πάντα με το είδος της αποστολής. Μπορείτε για παράδειγμα σε ένα Loadout να βάλετε το αυτόματο, σε ένα άλλο το sniper κ.ο.κ. Σε περιοχές με κτίρια, μία ασφαλής θέση είναι αυτή του sniper πίσω από παράθυρο, αν και υπάρχει πάντοτε η πιθανότητα να γίνει πισώπλατη έφοδος από παίκτες που ξέρουν ότι φυλάσσεστε εκεί. Σε χώρους όπου χρειάζονται γρήγορα αντανακλαστικά, όπως είναι τα δάση, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε αναγκαστικά το αυτόματο. Σε ορισμένες αποστολές, υπάρχουν ακόμα και bunkers, τα οποία σας προσφέρουν καλύτερη κάλυψη από τα πυρά του εχθρού, όπως επίσης και turrets. Υπάρχουν μέχρι και upgrades για τα οχήματα, τα οποία τα κάνουν πιο γρήγορα και πιο δυνατά στη μάχη.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. αναζητω ελληνοφωνους μαχητες RAVEN για δημιουργια clan.
    http://maggreekclanraven.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή