Battlefield Bad Company 2 video


Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τα παιχνίδια πολέμου πρώτου προσώπου ως τώρα. Ξεχάστε τις ατομικές επιθέσεις, τα καμπερώματα και γενικότερα τον τρόπο παιχνιδιού που είχατε συνηθίσει. Το Battlefield Bad Company 2 έρχεται και πρόκειται να ταράξει τα νερά στο χώρο του online fps gaming.
Όσοι έχετε παίξει κάποιο παιχνίδι της σειράς Call of Duty/Modern Warfare ή Medal of Honor ίσως θεωρήσετε ότι είναι "άλλο ένα παρόμοιο" στη λίστα. Πράγμα που δεν ισχύει όμως. Για να μπορέσετε να νικήσετε σε κάποιο παιχνίδι θα πρέπει να παίξετε ομαδικά και με κάποια συγκεκριμένη τακτική.
Το παιχνίδι κυκλοφορεί επίσημα στις 5 Μαρτίου για PC, PS3 και XBOX 360. Για την ώρα υπάρχει διαθέσιμη beta έκδοση με μια πίστα ενός game mode μόνο για να πάρουν όλοι (ή τουλάχιστον αυτοί που μπορούν να προμηθευτούν key) μια γεύση από αυτό που πρόκειται να ρθει.
Το παιχνίδι πέρα από το πεζικό περιλαμβάνει διάφορα οχήματα που το καθένα χρειάζεται διαφορετική τακτική. Νέα οχήματα όπως το ATV και το μεταγωγικό ελικόπτερο UH-60 δημιουργούν μια νέα εμπειρία παιχνιδιού. Εκτός αυτό με την χρήση της ανανεωμένης μηχανής της DICE Frostbite το μοντέλο καταστροφών περνάει σε άλλο επίπεδο. Οι παίχτες πλέον μπορούν να ρίχνουν ολόκληρα κτήρια, δέντρα, τείχους ώστε να δημιουργούν οι ίδιοι νέα μονοπάτια και τρόπους επίθεσης. Για αυτό μην νομίζετε ό,τι είστε ασφαλείς μέσα σε ένα σπίτι ή πίσω από ένα τοίχο!
Το παιχνίδι έχει 4 κλάσεις με διαφορετικές δυνατότητες και όπλα η κάθε μία. Όσο παίζεις ανεβαίνεις επίπεδα και ξεκλειδώνεις νέους τίτλους και όπλα ώστε να βελτιώσεις το υπάρχον kit σου. Πάρτε μια γεύση από το παιχνίδι όπως το παίξαμε εμείς. (Πρώτα παιχνίδια ήταν οπότε τα πάντα δικαιολογούνται!)

Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου