Διαθέσιμη η δοκιμαστική έκδοση του StarCraft II

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Blizzard Entertainment, η δοκιμαστική pre-release του StarCraft II, θα είναι έτοιμη και θα ανακοινωθεί μέσα στο μήνα. Την συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε ο CEO της Blizzard, Mike Morhaime σε συνάντηση του με επενδυτές.
"Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε "κλειστό" beta testing αυτό το μήνα" είπε εξηγώντας, ότι οι δοκιμές multiplayer θα ξεκινήσουν με συμμετέχοντες από διάφορες χώρες. Ο κος. Morhaime επίσης επανέλαβε ότι η συνέχεια του διάσημου παιχνιδιού στρατηγικής εξακολουθεί να βρίσκεται σε καλό δρόμο ώστε να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2010, αν και η εταιρεία στο παρελθόν ήλπιζε ότι θα είχε ανακοινώσει τον τίτλο, έως τον περασμένο Ιούνιο.
Σε άλλα νέα, που αφορούν στο StarCraft II, αξίζει να αναφέρουμε πως τελικά θα είναι διαθέσιμο μέσω της νέας έκδοσης της πλατφόρμας Battle.net, η οποία θα είναι σημαντικά βελτιωμένη σε αρκετούς τομείς. Μία αλλαγή, αφορά στον εξυπνότερο και πιο ακριβή τρόπο που θα επιλέγει τις μάχες μεταξύ δύο παικτών.
Έτσι, δεν θα συμβαίνουν άδικες... αιματοχυσίες, με την έννοια ότι οι πιο έμπειροι παίκτες του Battle.net δεν θα μάχονται με... αρχάριους και το αντίθετο, αλλά με εξίσου έμπειρους παίκτες. Μία ακόμη βελτίωση, αφορά στην διαρκή σύνδεση των παικτών με το Battle.net, ώστε ακόμα και όταν παίζουν single-player, να μπορούν να ενημερώνονται για τυχόν "ξεκλειδώματα", τις νίκες και τις ήττες, patches ή ακόμα και νέους χάρτες κ.α.
Επιπλέον το Battle.net θα προσφέρει και αρκετές social networking υπηρεσίες όπως live chat, δυνατότητα δημιουργίας λίστας με φίλους, μηνύματα κ.α. Ένα ακόμη σημείο που αξίζει να σταθούμε, είναι ότι το νέο Battle.net θα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα mods αλλά και στην κοινότητα δημιουργίας περιεχομένου, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, θα είναι διαθέσιμη μία εφαρμογή δημιουργίας χαρτών κ.α.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου