Ανακοινώθηκε το Civilization 5

Η 2K Games ανακοίνωσε τη συνέχεια στη κλασική σειρά παιχνιδιών στρατηγικής Civilization. Η νέα έκδοση του Civilization, η οποία θα φέρει την ονομασία "Sid Meier's Civilization V", θα αναπτυχθεί από την Firaxis Games και αναμένεται να μπε στα ράφια των καταστημάτων το Φθινόπωρο.
Το παιχνίδι προσανατολίζεται στους PC gamers, ενώ, όπως προκύπτει από τα πρώτα screenshots, τα γραφικά των πόλεων και των επιμέρους μονάδων θα απεικονίζονται με εξαιρετική λεπτομέρεια. Όποιος έχει παίξει παλιότερα το Civilization σίγουρα θα εκπλαγεί από την σημαντικές αλλαγές στο πεδίο του παιχνιδιού, το οποίο οι προγραμματιστές "τεμαχίζουν" σε εξάγωνα. Επιπλέον το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί ένα εντελώς νέο engine, το οποίο θα επιτρέπει την εφαρμογή νέων τακτικών στο πεδίο της μάχης.
Εκτός αυτού θα υπάρξει τόσο ένα multiplayer mode όσο και υποστήριξη της κοινότητας των modders, όπως αναφέρει η 2K Games. Η ομάδα ανάπτυξης του νέου Civilization καθοδηγείται από τον Jon Schafer, ο οποίος συμμετείχε στην ανάπτυξη των προηγούμενων εκδόσεων ενώ ήταν υπεύθυνος και για το σχεδιασμό του add-on "Beyond the Sword".
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου