Smite open beta και βλέπουμε



Θα απειλήσει τα League of Legends και DotA 2 ή θα περάσει απαρατήρητο;Η Hi-Rez Studios, δημιουργός του άκρως επιτυχημένου Free-to-play FPS Tribes: Ascend, ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στην αγορά των MOBA games με το Smite. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι στρατηγικής θα αναλαμβάνετε έναν Θεό και θα καλείστε να πολεμήσετε online σε δύο ομάδες, στο γνωστό στυλ μάχης του League of Legends και του DotA, δηλαδή 5 παίκτες εναντίον 5.
Προς ικανοποίηση όλων των fans του είδους, η Hi-Rez ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε και επίσημα η open beta έκδοση του παιχνιδιού.Κάντε κλικ εδώ για να το δοκιμάσετε! Με κριτήριο την εξαιρετικής ποιότητα δουλειά της Hi-Rez στο Tribes: Ascend, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για το τελικό αποτέλεσμα. Για τις ανάγκες προώθησής του, η Hi-Rez ανακοίνωσε τουρνουά με έπαθλο 100.000 δολάρια, ενώ η μέχρι τώρα βάση χρηστών έχει φτάσει τους 900.000 χρήστες, συνεπώς με την έναρξη της ανοιχτής beta σίγουρα θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο.
Διαβάστε το preview και αναμείνατε τα μέσα της χρονιάς για την τελική του έκδοση. Φέτος αναμένεται να κυκλοφορήσει και το DotA 2 της Valve, οπότε παρέα με το LoL (αλλά και τα ήδη υπάρχοντα MOBA, όπως το Heroes of Newerth ή το Guardians of Middle-earth) αντιλαμβάνεστε ότι θα έχουμε μια γερή σύγκρουση γιγάντων!
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου