Τα καλύτερα Downloads εβδομάδας

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου βρίσκεται προ των πυλών και προσφέρεται για gaming μέχρι τελικής πτώσης. Το προχθεσινό update του PlayStation Store ήταν ιδιαίτερα χορταστικό, ενώ σε ανάλογο κλίμα κινούνται τα eShop και Xbox Live, της Nintendo και Microsoft αντίστοιχα, προσφέροντας πλήθος αξιόλογων downloads. Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησαν demos για τα Dead Space 3, Metal Gear Rising Revengeance, καθώς για το The Cave ένα αρκετά ενδιαφέρον Platform/Adventure.
 Το Dead Space 3 αναμένεται με εξαιρετική αγωνία στις 8 Φεβρουαρίου, καθώς το demo του μας άφησε άριστες εντυπώσεις όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο σχετικό preview. To Metal Gear Rising: Revengeance θα κυκλοφορήσει δύο εβδομάδες αργότερα και συγκεκριμένα στις 22 Φεβρουαρίου, οπότε και θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για την συνολική ποιότητά του. Στο demo του Revengeance ήταν ιδιαίτερα εμφανή αρκετά προβλήματα με την χρήση της κάμερας -όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο preview - τα οποία ελπίζουμε να διορθωθούν άμεσα.
Το The Cave της Double Fine Productions κυκλοφορεί από χθες για PC, PS3, Xbox 360 και Wii U και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει μια από τις αξιόλογες φετινές indie δημιουργίες. Πρόκειται για ένα Platform/Adventure στα πρότυπα του Maniac Mansion της Lucasfilm games. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι την παράγωγή του την ανέλαβε ο Ron Gilbert, o δημιουργός του The Secret of Monkey Island. Οι κάτοχοι Wii U και PS3 μπορούν να πάρουν μια πρώτη γεύση κατεβάζοντας το σχετικό demo. Μέχρι στιγμής πάντως το The Cave έχει αποσπάσει πάρα πολλά θετικά σχόλια από τους χρήστες της υπηρεσίας Miiverse στο Wii U. Την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησε ο κύκλος διάθεσης των καινούργιων επεισοδίων για το Spartan Ops campaign του Halo 4. H διάθεσή τoυς θα γίνει σταδιακά σε εβδομαδιαία βάση και θα ολοκληρωθεί στις 24 Φεβρουαρίου. Για να δείτε το video review του Halo 4 από το GameWorld κάντε κλικ εδώ. Εν τω μεταξύ, στις 22 του μήνα κυκλοφόρησε το Deathmatch Made in Heaven DLC για το Max Payne 3, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας. Το τελευταίο DLC του δημοφιλούς Third-Person Shooter είναι διαθέσιμο για PC και Xbox 360, ενώ οι κάτοχοι PS3 θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως και τις 30 Ιανουαρίου για να το αποκτήσουν.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου