Κατεβάστε τα καλύτερα της εβδομάδας...

Σήμερα μπαίνουμε στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου και ήδη η χρονιά προμηνύεται...καυτή καθώς αναμένουμε δεκάδες νέους τίτλους, αλλά και καινούργιο hardware από την Microsoft, την Sony και την Valve. Το φετινό Consumer Electronics Show κινήθηκε στον παλμό του Steam Box, καθώς είδαμε διάφορα πρωτότυπα μοντέλα όπως το Piston. Ο Gabe Newell ξεκαθάρισε πάντως πως η Valve ετοιμάζει την δική της εκδοχή του προϊόντος, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα κατά πάσα πιθανότητα στην επερχόμενη E3.
Ύστερα από την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων εορτών που ήταν φτωχή τόσο σε νέες κυκλοφορίες, όσο και σε downloads σιγά σιγά οι publishers μπαίνουν στους κανονικούς ρυθμούς τους. Κατόπιν αυτού, την περασμένη εβδομάδα υπήρξε αρκετά μεγάλη κινητικότητα σε ότι έχει να κάνει με καινούργια demos και DLC. Το πρώτο update του PlayStation Store για το 2013 σηματοδότησε την έναρξη της multiplayer beta του God of War: Ascension για τους συνδρομητές του PlayStation Plus, για την οποία το GameWorld ετοίμασε ένα αναλυτικό preview. Για να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας κάντε κλικ εδώ. Η Nintendo -έστω και καθυστερημένα- αποφάσισε να διαθέσει το demo του ZombiU, οπότε όσοι από εσάς σκέφτεστε να το αποκτήσετε μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση. To Survival Horror της Ubisoft αναδεικνύει τις ποικίλες δυνατότητες του GamePad, ενώ παράλληλα προσφέρει ισχυρές δόσεις τρόμου, gore και αίματος. Το ZombiU δυστυχώς δεν εκμεταλλεύεται στο έπακρο το hardware του Wii U, αλλά παρόλα αυτά στον τομέα του gameplay αποζημιώνει και με το παραπάνω. Να θυμίσουμε ότι μπορείτε να κατεβάσετε το demo μόνο τις μεταμεσονύχτιες ώρες, καθώς η Nintendo δεν αστειεύεται με τα PEGI ratings.. Να παραμείνουμε στο στρατόπεδο της ιαπωνικής εταιρείας καθώς αξίζει να αναφερθούμε στο Fractured Soul που είναι διαθέσιμο προς download για το 3DS έναντι €7.99. Πρόκειται για ένα Action/Platformer με αρκετά shoot 'em up στοιχεία και η μεγάλη καινοτομία του είναι ότι παίζεται ταυτόχρονα και στις δύο οθόνες του 3DS. Να τονίσουμε ότι ο βαθμός πρόκλησής του είναι ιδιαίτερα υψηλός, ειδικά αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι θα πρέπει να είστε συνεχώς σε εγρήγορση παρακολουθώντας εναλλάξ πότε την πάνω και πότε την κάτω οθόνη της κονσόλας. Το Fractured Soul έχει αναπτυχθεί από την Endgame Studios, μια εταιρεία που εδρεύει στην Αυστραλία, χωρίς ιδιαίτερες περγαμηνές στον χώρο. Εντούτοις, εργάστηκε πυρετωδώς στο συγκεκριμένο project τα τελευταία χρόνια και δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει έναν από τους ανερχόμενους indie developers.
 Για το Assassin's Creed III οι συστάσεις περιττεύουν, καθώς το πρόσφατο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς Action-Adventure έχει σημειώσει σημαντική εμπορική επιτυχία και χαίρει της εκτίμησης μιας ιδιαίτερα μεγάλης μερίδας παιχτών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόσφατα ανακηρύχθηκε ως Game of the Year 2012 από το GameWorld. Πέρα από το single-player campaign το Assassin's Creed III προσφέρει και ανταγωνιστικό multiplayer. To The Battle Hardened Pack σκοπεύει να βελτιώσει την online εμπειρία σας, καθώς προσθέτει αρκετούς νέους χάρτες (Saint Pierre, Fort St-Mathieu και Charlestown) και χαρακτήρες (Governor, Highlander και Coyote Man). Να θυμίσουμε ότι όσοι από εσάς είστε κάτοχοι του Season Pass μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν. Για τους υπόλοιπους χρήστες κοστίζει €9.99 (800 Microsoft Points).
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου