King’s Bounty: Warriors of the North

Tο 2008 όταν και κυκλοφόρησε το King’s Bounty: The Legend, έκανε θραύση στους οπαδούς του είδους, καθώς αποτέλεσε ένα μοναδικό μείγμα real-time και turn-based strategy που ακολουθεί την πετυχημένη συνταγή των Heroes of Might and Magic. Ακολούθησε το King’s Bounty: Armored Princess το 2009 και το αντίστοιχο expansion του, Crossworlds, το 2010. Σε κάθε νέα «ενσάρκωση» του, το King’s Bounty επεκτείνει δραματικά τον κόσμο του παιχνιδιού, προσθέτοντας νέες φυλές πλασμάτων, πάμπολλα quests, πανίσχυρα spells και νέες ποικιλίες θεών και δαιμόνων που υπόσχονται να σας βοηθήσουν στο...θεάρεστο έργο σας, την κατάκτηση του κόσμου και την συσσώρευση όλου του διαθέσιμου πλούτου. Ύστερα από δύο χρόνια αναμονής έφτασε το τέταρτο επεισόδιο της σειράς. Εσείς είστε έτοιμοι για το...φαγοπότι της ζωής σας; A Viking Saga Το Warriors of the North λαμβάνει χώρα στον κόσμο της Endoria -γνωστό και από τους προηγούμενους τίτλους της σειράς- και ξεκινά στα βόρεια εδάφη της, όπου διαφεντεύουν οι ρωμαλέοι πολεμιστές βίκινγκς. Εσείς παίρνετε τον έλεγχο του Olaf - γιου του βασιλιά των βίκινγκς- κι έχετε σαν σκοπό να ελευθερώσετε τα νησιά και τις ηπείρους που απαρτίζουν την Endoria από την μάστιγα των αμέτρητων χιλιάδων τεράτων που καταδυναστεύουν τον λαό και να εξαλείψετε την απειλή του δαιμονικού Guilford. Όπως αντιλαμβάνεστε, το σενάριο είναι εντελώς προσχηματικό και αποσκοπεί στο να σας δώσει το έναυσμα για αμέτρητες ώρες σκληρών μαχών και άπειρων αναβαθμίσεων του χαρακτήρα σας. Αξίζει βέβαια να τονιστεί εδώ ότι η λαογραφία του παιχνιδιού είναι πλούσια και θα την γνωρίσετε σε όλο της το εύρος, ειδικά αν έχετε την υπομονή να διαβάσετε προσεκτικά κάθε συζήτηση που θα ανοίγετε με τους NPCs.
Class of the Titans
Πριν εξορμήσετε στον κόσμο της Endoria, προέχει η επιλογή του nickname του χαρακτήρα σας καθώς και η class στην οποία θα τον κατατάξετε. Υπάρχουν τρεις διαθέσιμες classes: Viking, Skald και Soothsayer, έκαστη με τα υπέρ και τα κατά της. Η επιλογή της class διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό την στρατηγική που θα ακολουθήσετε και κατά συνέπεια την συνολική εμπειρία του παιχνιδιού. Η Viking είναι η class για τους πιο αιμοβόρους users καθώς σας προσφέρει τις μέγιστες δυνατές τιμές σε επίθεση και άμυνα αλλά δεν επιτρέπει την οργάνωση τεράστιων στρατών. Η Skald αποτελεί την «χρυσή τομή» μιας και δίνει την δυνατότητα δημιουργίας πολυάριθμων μονάδων και ταυτόχρονα προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από πανίσχυρα ξόρκια. Τέλος, η Soothsayer είναι η αμιγώς μαγική class που σας καλεί να βασιστείτε αποκλειστικά σε μια πλειάδα από ξόρκια που μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στους αντίπαλους στρατούς.
 The Man Who Would Be Vi–King!
Ξεκινώντας ο χαρακτήρας σας την περιπέτειά του, εμφανίζεται στο πατρικό φέουδο σχεδόν...ξεββάσετε γρήγορα τον χαρακτήρα σας στο μέγιστο δυνατό επίπεδο. Ο πυρήνας του gameplay είναι οι συγκρούσεις με τους αντίπαλους στρατούς. Ακολουθώντας τα χνάρια των Heroes of Might and Magic, καλείστε να περιφερθείτε στις αχανείς εκτάσεις της Endoria, αφανίζοντας όλους τους...αδέσποτους στρατούς από περίεργα πλάσματα που την κατακλύζουν. Για να λιανίσετε τις αντίπαλες ορδές διαθέτετε τέσσερα πανίσχυρα όπλα. Το πρώτο είναι οι πέντε στρατοί με τους οποίους μπορείτε να εκστρατεύσετε, συν δύο εφεδρικούς που κουβαλάτε μόνιμα σε περίπτωση που κάποια μάχη καταλήξει σε...Βατερλώ και δεν προλάβετε να αγοράσετε μονάδες πριν την επόμενη.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου