Ο κόσμος του Darkfall Unholy Wars

Δείτε τον κόσμο του νέου Darkfall μέσα από το παρακάτω βίντεο. Η Aventurine παρουσίασε ένα νέο βίντεο που μας δείχνει λεπτομερώς τον κόσμο του Darkfall Unholy Wars. Ονομάζεται Agon (προκύπτει από την ελληνική λέξη "Αγών") και επιστρέφει πλήρως ανανεωμένος σε σχέση με το Darkfall Online. Κάθε μέρος του Agon είναι μια ξεχωριστή τοποθεσία, που περιλαμβάνει διαφορετικούς κάθε φορά κατοίκους, μυθικά τέρατα και ιδιαίτερες κλιματικές συνθήκες.
Η χώρα απαρτίζεται από 30 cities και 20 hamlets (μικρότερες πόλεις) τις οποίες μπορείτε να καταλάβετε με την Clan σας. Από εκεί και ύστερα οποιαδήποτε Clan μπορεί να σας προκαλέσει σε Siege και να πολιορκήσει την πόλη σας για να την πάρει στην κατοχή της.
Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, ο Νίκος Κασσόλος, world builder της Aventurine, εξηγεί όσα αναμένουμε από τον κόσμο του Agon. Όλες οι πόλεις έχουν χτιστεί από την αρχή σε σύγκριση με το πρώτο Darkfall και σύμφωνα με το βίντεο θα πρέπει να ρίξετε τείχη και towers για να τις καταλάβετε. Ανάμεσα στις 30 μεγάλες πόλεις, 6 από αυτές θα ξεχωρίζουν καθώς θα είναι wonder cities. Οι wonder cities θα έχουν όλων των ειδών τα nodes, από όπου θα μπορείτε να συλλέξετε iron ore, wood και herbs, δηλαδή υλικά που θα σας βοηθήσουν στο crafting. To σημαντικότερο όμως είναι ότι σε μια wonder city θα μπορείτε να σηκώσετε κτίριο το οποίο θα δίνει bonus στα attributes των παικτών της Clan που το κατέχει. Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση σε περισσότερα villages, τα οποία θα καταλαμβάνετε έναντι gold.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου