White Knight Chronicles II (PS3)

Τα Ιαπωνικά RPG είχαν πάντοτε την τιμητική τους στις κονσόλες της Sony. Ένας τίτλος που περίμεναν με ανυπομονησία οι οπαδοί του είδους και που τελικά τους απογοήτευσε, ήταν τo White Knight Chronicles. Τρία χρόνια μετά, έρχεται επιτέλους η σειρά του sequel, στο οποίο η Level-5 είχε βάλει ως στόχο να βελτιώσει πολλούς τομείς., όπως τα γραφικά, το gameplay και φυσικά το online mode. Για να δούμε λοιπόν αν τα κατάφερε.
Αν έχετε παίξει το πρώτο μέρος της σειράς, τότε το White Knight Chronicles II σας δίνει την δυνατότητα, τουλάχιστον σε όσους έχουν κρατήσει το save, να μεταφέρετε όπλα, πανοπλίες χρήματα και guild ranks. Αν δεν έχετε παίξει το πρώτο μέρος τότε δεν υπάρχει θέμα. Μέσα στο blu-ray θα το βρείτε και αυτό. Έτσι, θα μπορέσετε να ακολουθήσετε την ιστορία από την αρχή, κάτι που θα σας βοηθήσει να απολαύσετε καλύτερα την συνέχεια της σειράς.
Σενάριο
Ένα χρόνο μετά την επιστροφή της αυτοκρατορίας των Yshrenian και τα γεγονότα του White knight Chronicles, o Leonard και η συντροφιά του επιστρέφουν για να προστατέψουν το βασίλειο του Balandor, το αρχιδουκάτο της Faria και να ελευθερώσουν την πόλη της Greede, η οποία βρίσκεται υπό την κατοχή της αυτοκρατορίας. Η προσπάθεια της ομάδας ενισχύεται με δύο ακόμη χαρακτήρες. Την Dalam και την Miu.
Customization
Μία από τις σημαντικότερες βελτιώσεις, κάτι που δείχνει το ενδιαφέρον της Level-5 προς το online mode, είναι το φετινό customization. Πριν μπείτε μέσα στο παιχνίδι, σας δίνεται η δυνατότητα να μετατρέψετε τον χαρακτήρα σας όπως εσείς θέλετε, με τα επίπεδα των αλλαγών να φτάνουν τα αντίστοιχα των καλών MMORPG.
Τα χρώματα μαλλιών, τα κιλά το ύψος και η φωνή, είναι μόνο λίγες από τις προσθήκες που μπορούν να επιτευχθούν. Παράλληλα, αν έχετε μεταφέρει τον χαρακτήρα σας από το προηγούμενο παιχνίδι, μπορείτε να κάνετε και στον ίδιο αυτές τις αλλαγές.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου