Το Syndicate επιστρέφει

Η EA και η Starbreeze Studios θα συνεργαστούν για να επαναφέρουν το Syndicate, σε τελείως διαφορετική μορφή.
Η Electronic Arts και η Starbreeze Studios ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν μία σύγχρονη έκδοση του Syndicate, ενός ιστορικού Real-Time Strategy της EA που είχε εμφανιστεί το 1993. Τότε, το είχε αναπτύξει η Bullfrog. Τώρα έρχεται η σειρά της Starbreeze, μιας προγραμματιστικής εταιρείας που είναι γνωστή από τα The Darkness και The Chronicles of Riddick.
Το νέο Syndicate θα συνδυάζει στοιχεία Action Shooter και FPS, άρα δεν θα έχει σχέση με το Strategy που όλοι ξέραμε. Απλά το σκηνικό θα είναι ίδιο και θα διαδραματίζεται στο κοντινό μέλλον του 2069, όπου θα διεξάγονται μυστικοί πόλεμοι και συνομωσίες. Θα αναλαμβάνετε τον ρόλο του βιονικού πράκτορα Miles Kilo της εταιρείας Eurocorp και στόχος σας θα είναι να εκπληρώσετε τις αποστολές που σας δίνονται. Αντίπαλοί σας θα είναι τα άλλα συνδικάτα (Cayman Global και Aspari) που θα μάχονται για την κυριαρχία, καθώς δεν θα υπάρχουν κυβερνήσεις να σας σταθούν ως εμπόδιο. Η τεχνολογία που θα χρησιμοποιείτε θα βασίζεται στο μικροτσίπ τύπου DART 6, το οποίο θα είναι εμφυτευμένο στο κεφάλι των περισσοτέρων πρωταγωνιστών του κόσμου σας.
Η τεχνολογία αυτή θα σας επιτρέπει να εισβάλετε σε εγκαταστάσεις σε ρυθμό bullet-time, αλλά και να χρησιμοποιήσετε μηχανικά όπλα τα οποία θα αναβαθμίζονται. Πέρα από το campaign, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει και Co-Op 2-4 παικτών, με αποστολές που έχουμε συναντήσει και στο original Syndicate που κυκλοφόρησε πριν από 18 χρόνια.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου