Kyball preview αλά Ελληνικά...

Μία 3D ελληνική πρόταση στους fans του Puzzle Bubble.
Στο περυσινό Game Developers Conference είχαμε δει το Kyball, ένα puzzle game το οποίο θύμιζε το Puzzle Bobble σε μορφή...3D. Το παιχνίδι βρίσκεται σε ανάπτυξη από ανεξάρτητους developers και αυτές τις ημέρες είχαμε την ευκαιρία να δούμε ένα πρώτο δείγμα γραφής από το demo του.
Gameplay
Όσοι έχετε παίξει στο παρελθόν το Puzzle Bobble θα εξοικειωθείτε γρήγορα με το Kyball. Πρόκειται λοιπόν για ένα απλό στην σύλληψη video game, στο οποίο σας εμφανίζονται χώροι με μπάλες διαφόρων χρωμάτων, καθώς κι ένα κανόνι που εκτοξεύει κι αυτό με τη σειρά του χρωματιστές μπάλες. Στόχος σας είναι να "ενώσετε" τρεις ή περισσότερες μπάλες ίδιου χρώματος για να τις διασπάσετε. Μόλις το καταφέρετε αυτό με όλες τις μπάλες θα μπορέσετε να περάσετε στο επόμενο Level.
Στο Kyball, ακριβώς επειδή το περιβάλλον είναι 3D, χρησιμοποιείται κάθε φορά ένας 3D κύβος, μέσα στον οποίο συναντάμε τις μπάλες που πρέπει να διασπάσουμε. Προς διευκόλυνσή μας, στο demo που παίξαμε το κανόνι είχε ορατό στόχο, που σας έδειχνε ακριβώς που θα βρεθεί η μπάλα που θα εκτοξεύσετε. Αυτό βοηθάει αρκετά τον χειρισμό, διότι η μετάβαση από 2D σε 3D δεν είναι ιδιαιτέρως εύκολη για να αντιληφθείτε που θα καταλήξει η μπάλα σας. Εδώ δίνεται βάση για άλλη μια φορά στο θέμα της βαρύτητας, καθώς αν διασπάσετε τρεις ή περισσότερες μπάλες και αφήσετε άλλες ξεκρέμασες, τότε θα διασπαστούν κι αυτές με τη σειρά τους, καθότι ως...αιωρούμενες αναγκαστικά θα πέσουν κάτω.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου