F1 2011 παρουσίαση με τέρμα τα...γκάζια

Αν μια εταιρεία είναι ικανή να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και διασκεδαστική εμπειρία στους θαυμαστές της ταχύτητας, αυτή είναι η Codemasters. Το έχει αποδείξει άλλωστε τόσο μέσα από το Race Driver: Grid, όσο και με την σειρά Colin McRae. Πέρυσι κυκλοφόρησε το F1 2010, το οποίο παρά τα προβλήματά του κατάφερε να πουλήσει πάνω από δύο εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ κέρδισε και βραβείο BAFTA ως το καλύτερο παιχνίδι στην κατηγορία των sports games, αφήνοντας πίσω του τίτλους όπως τα Gran Turismo 5, Fifa 11 και Football Manager 2011.
Φέτος, η Codemasters Birmingham ελπίζει να τερματίσει πάλι πρώτη στην κούρσα, προσθέτοντας αρκετά νέα στοιχεία, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να εξαλείψει τα όποια προβλήματα υπήρχαν στο F1 2010.
Τα πρώτα βήματα
Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, θα χρειαστεί να δώσετε μια συνέντευξη τύπου, μέσω της οποίας θα φτιάξετε το προφίλ του πιλότου σας. Αρχίζετε την καριέρα σας ως ένας άσημος οδηγός, στη προσπάθειά σας να κερδίσετε την αγάπη του κόσμου και την πρώτη θέση στη παγκόσμια κατάταξη των οδηγών. Όπως είναι φυσικό, όντας ένας νέος πιλότος της Formula 1, οι προτάσεις που θα πάρετε αρχικά προέρχονται από μικρότερες ομάδες. Η σχέση σας με τους δημοσιογράφους όμως και οι απαντήσεις που θα δώσετε μετά από κάθε αγώνα, θα επηρεάσουν ως ένα σημείο τόσο το κλίμα που θα επικρατεί στην ομάδα σας, όσο και τις προτάσεις συνεργασίας που θα σας γίνουν από μεγαλύτερες ομάδες.
Πριν από κάθε αγώνα, θα ενημερώνεστε για τις προσδοκίες της εταιρείας σας, τόσο για τις κατατακτήριες δοκιμές, όσο και για τον αγώνα. Αρχικά σας ζητείται να είστε μέσα στους πρώτους 15 οδηγούς που θα τερματίσουν την κούρσα, αλλά όσο ανεβαίνετε level, τόσο θα δυσκολεύουν τα πράγματα. Φέρνοντας εις πέρας τους στόχους κάθε εβδομάδας, κερδίζετε experience και reputation, τα οποία από την μία θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε το μονοθέσιό σας και από την άλλη να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ομάδα σας.
Η αλήθεια είναι ότι πέρα από τα objectives, πέφτετε από την αρχή στα βαθιά. Δεν υπάρχει κάποιο είδος tutorial που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τους πολύπλοκους όρους του κόσμου της Formula 1. Αν δεν έχετε ασχοληθεί στο παρελθόν με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα αγώνων ταχύτητας, θα χρειαστείτε αρκετές ώρες μέχρι να μάθετε όσα χρειάζεστε για να μπορέσετε να ακολουθήσετε κάποια στρατηγική με σκοπό να νικήσετε στο μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας. Παρόλα αυτά, όπως θα δούμε παρακάτω, υπάρχει αρκετό βάθος στο gameplay, που υπόσχεται να σας κρατήσει για ώρες μπροστά από τις οθόνες σας.
Τα βασικά modes
Τα διαθέσιμα modes είναι αρκετά και φέτος, με το Career mode να τραβάει περισσότερο την προσοχή. Αποτελείται από πέντε σεζόν με 19 αγώνες η καθεμία. Μέσα στα 19 επίσημα circuits που υπάρχουν στο παιχνίδι, συμπεριλαμβάνεται και η νέα πίστα της Ινδίας, ενώ την εμφάνισή τους κάνουν όλες οι ομάδες και οι οδηγοί της φετινής σεζόν. Δυστυχώς λόγω έλλειψης δικαιωμάτων, δεν συμπεριλήφθησαν οι αλλαγές που έγιναν στις ομάδες στα μέσα της σεζόν, ούτε υπάρχει επιλογή να πραγματοποιήσετε οι ίδιοι τις μεταγραφές οδηγών.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου