3DS με εγγραφή 3D video


Το Nintendo 3DS αποκτά δυνατότητα εγγραφής 3D video. Στις 30 Σεπτεμβρίου το κόκκινο 3DS. Δείτε επίσης τα νέα games.
Τον φετινό Νοέμβριο, ένα νέο system update για τη φορητή κονσόλα Nintendo 3DS θα σας επιτρέπει να καταγράψετε 3D video! Το system update θα προσφέρει επίσης νέες εμπειρίες για όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει τα challenges του StreetPass στο StreetPass Mii Plaza. Παράλληλα, η ερχόμενη εορταστική περίοδος θα περιλαμβάνει την κυκλοφορία δύο τίτλων Mario. Επίσης, γιορτάζοντας την συμπλήρωση περισσότερων από ένα εκατομμύριο πωλήσεις στην Ευρώπη, η Nintendo θα κυκλοφορήσει ένα νέο κόκκινο 3DS στις 30 Σεπτεμβρίου.
Τα νέα games
Το Super Mario 3D Land θα κάνει το Ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στο Nintendo 3DS στις 18 Νοεμβρίου. Σε αυτό, θα μπορείτε να εξερευνήσετε τα levels χρησιμοποιώντας τον γυροσκοπικό αισθητήρα της κονσόλας. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει αναδυόμενα blocks και λειτουργίες StreetPass. Ακόμη, το Mario Kart 7 θα είναι διαθέσιμο στις 2 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει μία νέα, εναλλακτική οπτική γωνία πρώτου προσώπου, χρησιμοποιώντας επίσης το γυροσκόπιο. Ακόμη, θα υπάρχουν νέοι οδηγοί και συγκεκριμένα οι Lakitu και Metal Mario, καθώς και ένα σύστημα για ακροβατικές φιγούρες σαν αυτό που υπήρχε στο Mario Kart Wii.
Όσο για το μέλλον, μέσα στο 2012 θα έχουμε και την 3D έκδοση του Mario Tennis, αλλά και του Animal Crossing. Ειδικά το νέο Animal Crossing, θα περιλαμβάνει μία σειρά από επιλογές που δεν διέθεταν οι προηγούμενες εκδόσεις της σειράς. Αυτές περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να γίνετε ο αρχηγός του χωριού και να προωθήσετε την ανάπτυξή του, έναν τρόπο να εγκαθιστάτε συγκεκριμένα αντικείμενα στο χωριό ώστε να διαμορφώνετε τα χαρακτηριστικά του σύμφωνα με την προσωπικότητά σας, αλλά και την ικανότητα να βλέπετε τα σπίτια άλλων παικτών που συναντήσατε, μέσω της υπηρεσίας StreetPass.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου