Το DC Universe Online F2P

Το MMORPG της Sony γίνεται free-to-play μέσα σε μόλις 8 μήνες.
Μετά την κυκλοφορία του DC Universe Online τον φετινό Ιανουάριο, η Sony αποφασίζει μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο να μετατρέψει το παιχνίδι της σε free-to-play.
Σύμφωνα με δηλώσεις που προέρχονται από την Sony Online Entertainment, η απόφαση αυτή δεν ήταν αποτέλεσμα του χαμηλού αριθμού των subscribers, αλλά ένας προσανατολισμός τον οποίο η Ιαπωνική εταιρεία προτιμούσε αρχής γενομένης απ' την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Ο λόγος που το F2P μοντέλο δεν εφαρμόστηκε στην αρχή ήταν γιατί το παιχνίδι κόστισε πολύ περισσότερο απ' ότι είχε υπολογιστεί.
Με τα νέα δεδομένα λοιπόν, αμφότεροι οι κάτοχοι του DC Universe Online σε PC και Playstation 3, θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις εκδόσεις:
Free: Μία δωρεάν έκδοση, όπου θα έχετε ελεύθερη πρόσβαση στο παιχνίδι, με δυνατότητα δημιουργίας έως δύο χαρακτήρων. Θα μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε κάποιο league και μέσω μικροσυναλλαγών να αγοράσετε κάποιο game pack, επιπλέον θέσεις για νέους χαρακτήρες, αλλά και ειδικές δυνάμεις.
Premium: Μία επίσης δωρεάν έκδοση που θα κερδίσουν όσοι παίκτες έχουν ξοδέψει τουλάχιστον 5 δολάρια μέσα στο παιχνίδι (δηλαδή έστω την συνδρομή ενός μήνα). Οι συγκεκριμένοι παίκτες θα πάρουν περισσότερες θέσεις χαρακτήρα, περισσότερες θέσεις στο inventory και υψηλότερα όρια στα in-game χρήματα που μπορούν να έχουν. Όλα αυτά ως ανταμοιβή που ήταν απ' τους πρώτους που επέλεξαν το DC Universe Online.
Legendary: Το μοντέλο της προαιρετικής συνδρομής του παιχνιδιού. Κοστίζει 15 δολάρια (11€ παρότι δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί) και προσφέρει όλα τα DLC πακέτα με μηδενικό κόστος, πάνω από 15 θέσεις χαρακτήρων και πάνω από 80 θέσεις στο inventory. Με αυτό το πακέτο, θα μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας league.
Σε συνέχεια όλων των παραπάνω, η Sony Online παραδέχτηκε ότι ακολούθησε το συγκεκριμένο μοντέλο των τριών πακέτων, αφού πρώτα άκουσε το feedback από τους οπαδούς της.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου