Diablo III: Skills και Inventory

Οι τελευταίες εντυπώσεις μας από την beta με την class της Demon Hunter.
Παίζοντας την beta του Diablo III, μπορέσαμε να τεστάρουμε την class της Demon Hunter και να μάθουμε αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το gameplay του παιχνιδιού.
Η Demon Hunter έχει επιθέσεις που βασίζονται στη χρήση των τόξων, στα εκρηκτικά, στις παγίδες και κατά ένα μικρό ποσοστό στην μαγεία. Ουσιαστικά η class αυτή είναι μία μείξη Amazon και Assassin από το Diablo II.
Skills
Πάμε λοιπόν να ρίξουμε μια ματιά καταρχήν στο πως θα κατανέμονται τα skills στο Diablo IIΙ και κατά δεύτερον να δούμε ειδικότερα τα skills της Demon Hunter.
Στο Diablo II είχατε το κλασικό skill tree, όπου αποκτώντας κάποια skills με το level up ξεκλειδώνατε κάποια συγκεκριμένα μεταγενέστερα. Εδώ η κατάσταση αυτή αλλάζει. Τόσο τα skills όσο και τα traits, έχουν κάθετα μενού που δείχνουν ξεκάθαρα ότι σε κάποιο level θα καταφέρετε να ξεκλειδώσετε την επόμενη ικανότητα και να την χρησιμοποιήσετε.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να κάνουμε διαχωρισμό του skill από το trait. Τα skills είναι ως γνωστόν οι ειδικές ικανότητες που αποκτάτε (δηλαδή ειδικές επιθέσεις που καταναλώνουν mana). Τα traits είναι κάτι σαν passive skills. Δεν καταναλώνουν mana αλλά σας δίνουν κάποια μόνιμα πλεοκεκτήματα, όπως π.χ. ένα ποσοστό % παραπάνω Strength, επιπλέον damage σε όπλα συγκεκριμένου είδους κτλ. Κάθε χαρακτήρας έχει τα traits που του ταιριάζουν περισσότερο. Δηλαδή η Demon Hunter έχει traits για τόξα, ο Barbarian για σπαθιά, ο Wizard για staffs και μαγείες κ.ο.κ.
Τα skills που καταφέραμε να ξεκλειδώσουμε με την Demon Hunter, τουλάχιστον όσο παίξαμε την beta στην Gamescom, είναι τα εξής. Καταρχήν το αρχικό skill είναι το Vault, μία απλή τούμπα ελιγμού που χρησιμοποιείται για να αποφεύγετε τους εχθρούς σας. Στη συνέχεια έχουμε το Molten arrow, το οποίο παράγει ένα φλεγόμενο βέλος που κάνει 100% επιπλέον damage. Το αμέσως επόμενο skill είναι το Bola Shot, το οποίο στέλνει ένα βέλος να τυλιχθεί στον εχθρό και να του προκαλέσει 200% damage. Αργότερα, υπάρχουν επιπλέον skills που σας δίνουν μεγαλύτερη δύναμη, ταχύτητα και εύρος στα βέλη που εξαπολύετε, ισχυρότερα εκρηκτικά και πολλές ακόμη ειδικές ικανότητες.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου