No More Heroes: Heroes’ Paradise

Το No More Heroes: Heroes’ Paradise, είναι ένα remake της πρώτης έκδοσης της σειράς που είχε κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Wii το 2007. Στο project δούλεψε και πάλι η δημιουργός προγραμματιστική εταιρεία Grasshopper Manufacture και ο σκηνοθέτης Goichi Suda, γνωστός από τα Shadows of the Damned και Super Smash Bros. Brawl. Η μεταφορά αυτή έχει πλέον ιδιαίτερη σημασία, καθώς στην έκδοση του PS3, αντί του Wiimote μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Playstation Move, αλλά και το παραδοσιακό gamepad, ανάλογα με το τι σας βολεύει. Η εν λόγω έκδοση έχει επίσης βελτιωμένα γραφικά σε σχέση με την πρώτη, διορθωμένα bugs και κάποιες επιπλέον προσθήκες στις αποστολές.
Σενάριο
Είστε ο Travis Touchdown, ένα anime freak που έχει αγοράσει ένα lightsaber σε μια δημοπρασία. Μια μέρα συναντάτε την Sylvia Christel, το αφεντικό της ένωσης των assassins, που σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε ο κορυφαίος assassin. Πως θα το καταφέρετε αυτό; Σκοτώνοντας όσους βρίσκονται πάνω από εσάς, με στόχο να βρεθείτε σιγά-σιγά στην κορυφή. Ξεκινώντας λοιπόν από την θέση 11, προσπαθείτε να φτάσετε στο Νο.1, με μόνο σύντροφο το όπλο σας και την μηχανή σας.
Intro
Αρχικά ξεκινάτε από το ξενοδοχείο σας όπου καβαλάτε την μηχανή σας. Παράλληλα, ο ήρωας απευθύνεται σε εσάς και σας αποκαλεί αδερφό και συνεργάτη του, μιας και εσείς έχετε τον έλεγχο. Καθώς οδηγάτε λοιπόν την μηχανή, μπαίνετε μέσα σε μία έπαυλη όπου βρίσκεται ο πρώτος σας στόχος. Εδώ το No More Heroes σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε πρακτική διαμέσω ενός tutorial, ώστε να εξοικειωθείτε πιο εύκολα με το παιχνίδι. Δύο είναι οι βασικοί τομείς που πρέπει να προσέξετε. Η καρδιά που σας δείχνει πόσο life έχετε και που βρίσκεται πάνω αριστερά στην οθόνη και η η μπαταρία του lightsaber, που εμφανίζεται στα δεξιά της οθόνης. Την μπαταρία αυτή θα χρειαστεί να την φορτίζετε, όποτε κατεβαίνει σε χαμηλά επίπεδα.
Το tutorial είναι πολύ φιλικό και επεξηγηματικό και σε αυτό καλείστε κατά κύριο λόγο να δολοφονήσετε τους αντιπάλους σας με finishing moves. Οι ενδείξεις στην οθόνη σας δείχνουν τα κουμπιά που θα πρέπει να πατήσετε διαδοχικά για κάθε κίνηση. Επίσης, εμφανίζονται κάποια slot machines τα οποία έχουν πολλές διαφορετικές εικόνες. Όταν λοιπόν βρεθείτε με τρεις ίδιες εικόνες, μπαίνετε στο dark mode, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε πολύ παραπάνω ζημιά από το κανονικό. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να σταματήσετε χειροκίνητα τα slot machines, επομένως αφήνεστε στον παράγοντα της τύχης.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου