Battlefield 3: Το multiplayer

Η EA DICE ανακοίνωσε τα πέντε multiplayer modes του Battlefield 3. Πρόκειται για τα Team Deathmatch, Squad Deathmatch, Rush, Squad Rush και Conquest. Τα modes αυτά θα μπορείτε να τα παίξετε σε 9 χάρτες.
Το Team Deathmatch θα υποστηρίζει δύο ομάδες των 12 παικτών η καθεμία (σύνολο 32). Στόχος σας θα είναι να πετύχετε έναν συγκεκριμένο αριθμό από kills. Εδώ δεν θα υπάρχουν οχήματα. Αντίθετα, στο Squad Deathmatch θα υπάρχουν 4 ομάδες των 4 παικτών (σύνολο 16). Ο στόχος θα είναι ίδιος και θα χρησιμοποιείτε ένα όχημα, το οποίο οι engineer θα μπορούν να επισκευάσουν.
Στο Rush θα παίζουν μέχρι 24 παίκτες στις κονσόλες και μέχρι 32 παίκτες στα PC. Όλοι χωρίζονται σε δύο ομάδες και έχουν ως στόχο να καταστρέψουν τους σταθμούς M-Com του αντιπάλου. Οι αμυνόμενοι θα προσπαθούν να σκοτώσουν τους επιτιθέμενους και θα έχουν αμέτρητα respawns. Το Rush mode θα έχει πολλά οχήματα, όπως μεταφορικά ξηράς, οπλισμένα οχήματα ξηράς, ελικόπτερα και jets. Η διαφορά του με το Rush mode που υπήρχε στο Battlefield 2, είναι ότι για να εξολοθρεύσετε τα M-Com θα πρέπει να τα απενργοποιήσετε ακουμπώντας τα. Δεν θα μπορείτε δηλαδή να τα πυροβολήσετε.
Στο Squad Rush θα έχουμε δύο ομάδες των 4 παικτών. Είναι ένα παρόμοιο mode με το Rush, αλλά πιο μικρό. Θα υπάρχουν μόνο δύο βάσεις με έναν σταθμό M-Com η καθεμία κι επίσης δεν θα έχετε κάποια διαθέσιμα οχήματα. Τέλος, το Conquest θα παίζεται από 24 παίκτες στις κονσόλες και 32 στα PC. Είναι το διάσημο Warfare mode και περιλαμβάνει μεγάλους χάρτες, με όλα τα διαθέσιμα οχήματα! Στόχος σας είναι να καταλάβετε και να κρατήσετε στην κατοχή σας σημαίες, κάτι που θα αφαιρεί tickets από την αντίπαλη ομάδα. Σε όποια ομάδα τελειώσουν τα tickets, αυτή αυτομάτως χάνει.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου