EA event: Fifa 12, Battlefield 3, NFS: The Run

Η EA Hellas παρουσιάζει τρία μεγάλα games της στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, η EA Hellas θα παρουσιάσει τρία από τα νέα games της προς το κοινό της. Πέρυσι είχαμε την παρουσίαση στην Αθήνα, φέτος έρχεται η σειρά της Θεσσαλονίκης.
Η EA Hellas θα έχει το δικό της περίπτερο στην 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία ξεκινάει από αύριο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την άλλη Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου. Η Δ.Ε.Θ., όπως ονομάζεται εν συντομία, διεξάγεται και φέτος στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Εγνατίας 154, Κέντρο Θεσσαλονίκης, τηλ. 2310-291548). Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι καθημερινές 17:00-22:00 και τα Σαββατοκύριακα 10:00-22:00. Το περίπτερο της EA Hellas είναι το Νο. 15 και βρίσκεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Gaming που θα έχει η έκθεση.
Στο περίπτερο της EA Hellas θα μπορέσετε να παίξετε σε αποκλειστικότητα τα Fifa 12, Battlefield 3 και Need for Speed: The Run. Τρία δυνατά games της Electronic Arts που θα κυκλοφορήσουν το φετινό φθινόπωρο.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου