Silent Hunter 5 και No More Heroes 2

H Ubisoft αποκάλυψε στοιχεία για την "Collector’s Edition" του επερχόμενου παιχνιδιού Silent Hunter 5. Ο πολυαναμενόμενος εξομοιωτής υποβρυχίων θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις: την κανονική και τη συλλεκτική έκδοση. Η τελευταία θα περιέχει το παιχνίδι, το εγχειρίδιο χρήσης, το επίσημο "λυσάρι" και το soundtrack.
Επιπλέον θα προσφέρει επτά έξτρα μοντέλα υποβρυχίων, ενώ θα διατεθεί σε μια σιδερένια συσκευασία. Η ενδεικτική τιμή της ανέρχεται στα 66,4 ευρώ. Σύμφωνα με το επίσημο forum του παιχνιδιού, το Silent Hunter 5 θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαρτίου 2010. Η ημερομηνία κυκλοφορίας της συλλεκτικής έκδοσης αναμένεται να είναι η 15η Μαρτίου.
No More Heroes 2: Desperate Struggle
Ο δολοφόνος Travis Touchdown επιστρέφει, κουβαλώντας τα τρία στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν: Μπόλικη τρέλα, υψηλή libido και άφθονο χαρτί τουαλέτας.
Το πρώτο No More Heroes, κυκλοφόρησε στην Ευρώπη τον Μάρτιο του 2008, και μας εξιστόρησε την άνοδο του πρωταγωνιστή Travis Touchdown στη United Assassins Association (μία δολοφονική οργάνωση), στην προσπάθειά του να “ρίξει” την όμορφη Sylvia Christel.
Έχοντας ανοιχτό κόσμο -όπως το Grand Theft Auto- και περιλαμβάνοντας καταιγιστική δράση, το No More Heroes απέσπασε θετικότατες κριτικές. Εκμεταλλευόμενη την επιτυχία του action τίτλου της, η εκδότρια εταιρία Ubisoft ετοιμάζεται να μας παραδώσει σύντομα και το sequel του. Το δεύτερο επεισόδιο του No More Heroes, ξεκινάει τρία χρόνια μετά το τέλος του πρώτου. Όλο αυτό το διάστημα και έχοντας αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ο ήρωάς μας Travis Touchdown, έχει πέσει στην 51η θέση της κατάταξης των assassins και η Santa Destroy έχει καταληφθεί από την εταιρία Pizza Butt.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου