Τα Games πάνε και φέτος Cinema

Το γνωστό fighting game, που συναρπάζει εδώ και 15 χρόνια τους φίλους των κονσολών και των coin-op, ετοιμάζεται να βγει στη μεγάλη οθόνη. Δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2010.
Αποτελεί επίσημο θέμα. Το Tekken θα γίνει ταινία, η οποία έχει δρομολογηθεί να κυκλοφορήσει φέτος τον Απρίλιο. Το παιχνίδι της Namco, που έχει προσφέρει συγκινήσεις σε εκατομμύρια χρήστες (τα τελευταία χρόνια και online μάχες), ήταν αναμενόμενο να ξεφύγει κι αυτό -όπως τόσα άλλα- από τον κόσμο των games. Μία σημαντική διαφορά ωστόσο, είναι ότι δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει...ακριβώς στη μεγάλη οθόνη, αλλά μόνο σε DVD και Blu-ray, στις 4 Απριλίου.
Η ταινία είναι σκηνοθετημένη από τον Dwight Little (Halloween 4, Marked for Death, Rapid Fire) και το σενάριο έχει γραφτεί από τον Nelson Cha. Βάση της υπόθεσης, πρωταγωνιστής είναι ο Jin Kazama, ο οποίος θέλει να εκδικηθεί τον θάνατο της μητέρας του και ταυτόχρονα προσπαθεί να αποβάλει το κακό μέσα από την ψυχή του. Γι' αυτό το λόγο, ο παππούς του (Heihachi Mishima) αναλαμβάνει να τον προπονήσει και να τον κάνει έναν άρτιο μαχητή.
Ο Jin Kazama θα κληθεί να συμμετάσχει στο μεγάλο τουρνουά πολεμικών τεχνών με την ονομασία "King of Iron Fist", το οποίο θα θυμάστε αν έχετε παίξει έστω και μία φορά το παιχνίδι Tekken. Στο τουρνουά αυτό, ο Jin ανακαλύπτει ότι θα βρίσκεται και ο δολοφόνος της μητέρας του, ο OGRE. Στόχος του θα είναι λοιπόν να πάρει την εκδίκησή του, αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα πρέπει να παλέψει με πολλές θρυλικές μορφές του Tekken. Όπως θα δείτε κι από το παρακάτω τρέιλερ, στην ταινία πρωταγωνιστούν όλοι οι κλασικοί ήρωες του παιχνιδιού. Τον Jin Kazama υποδύεται ο Jon Foo (Honour of the Dragon), τον Marshall Law ο Kung Le (Pandorum), τον Yoshimitsu ο Gary Ray Stearns (κασκαντέρ) και την Nina Williams η πανέμορφη Candice Hillebrand.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου