3D drivers από την AMD

Προς το παρόν μπορεί κανείς να δει παιχνίδια τρισδιάστατα μόνο μέσω των καρτών γραφικών της Nvidia. Η ΑΜD σκοπεύει να το αλλάξει, κυκλοφορώντας τους ATI Catalyst 10.1, μια νέα έκδοση του πακέτου drivers που αναπτύσσει για τις κάρτες γραφικών της, η οποία θα υποστηρίζει το 3D.
Το update των drivers θα επιτρέψει στους προγραμματιστές να χρησιμοποιήσουν 3D τεχνικές σε οθόνες των 120Hz. Αλλά και τα ειδικά 3D γυαλιά (αν και όχι όλα τα μοντέλα) θα υποστηρίζονται από αυτούς τους drivers.
ΠΗΓΗ:XbitLabs
Mε online mode το Assassin's Creed 3
Τον επόμενο χρόνο η Ubisoft θα επιχειρήσει να τονώσει τα όχι και τόσο ανθηρά οικονομικά της, κυκλοφορώντας στην αγορά δυνατούς τίτλους. Όπως είναι το Assassin's Creed 3, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει και ένα online mode.
Όπως δήλωσε ο Υannis Mallat, διευθύνων του στούντιο ανάπτυξης της Ubisoft στο Μόντρεαλ, γνωρίζει που θα διαδραματίζεται το Assassin's Creed 3, ωστόσο δεν αποκάλυψε περαιτέρω στοιχεία. Άγνωστο παραμένει και το πότε θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι, αν και εικάζεται ότι αυτό θα γίνει μέσα στο οικονομικό έτος 2010/2011. Η ανάπτυξη μιας τρίτης συνέχειας του Assassin's Creed είναι πολύ λογική καθώς το δεύτερο μέρος πουλάει καλά.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου