Pro Evolution Soccer 2010 patch

Κυκλοφόρησε το επίσημο patch 1.0.3 της Konami με ανανεώσεις στις μεταγραφές. Παράλληλα, το WeHellas δημιούργησε ένα νέο patch του Pro Evolution Soccer 2010, αυτή τη φορά για την έκδοση Playstation 3.
Official Patch 1.03
Το τρίτο patch για το Pro Evolution Soccer 2010 (1.03) ανανεώνει τα ρόστερ των ομάδων, την εμφάνιση των παικτών και περιέχει όλες τις μεταγραφές οι οποίες δε συμπεριλήφθηκαν αρχικά στο παιχνίδι. Επίσης προστέθηκαν στο Mode του Champions League τέσσερις νέες ομάδες: Ολυμπιακός, Atletico Madrid, Lyon και Fiorentina.
Για να εισάγετε το patch, επιλέγετε μέσα από το παιχνίδι "System Settings" και μετά "Download". Το link που σας παραπέμπουμε περιέχει και το fix 1.0.3 τoυ WeHellas.gr το οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε αμέσως μετά το install του patch, ώστε να μπορείτε να τρέχετε όλα τα ελληνικά patch του WeHellas, εφόσον το επιθυμείτε.
Κλικ για Download http://www.gameworld.gr/downloads/downloads-index/Sports/Pro-Evolution-Soccer/Pro-Evolution-soccer-2010-Patch-1.03/
PS3 patch
Μετά το ελληνικό PC patch, το πρώτο φετινό patch για το Playstation 3 είναι γεγονός.
Περιλαμβάνει τα εξής:
- 7 Ελληνικές ομάδες: AEK, Άρη, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο και Γιάννενα
- 2 Γερμανικές ομάδες: Μπάγερν Μονάχου, Βέρντερ Βρέμης
- 60 συνθήματα για τις Ελληνικές ομάδες
- Νέα πρόσωπα παικτών των Ελληνικών ομάδων
- Πραγματικά σήματα σε όλες τις ομάδες
- Επίσημες εμφανίσεις στις ομάδες των ξένων πρωταθλημάτων
- Επίσημες εμφανίσεις στις περισσότερες Εθνικές ομάδες
Για να το κατεβάσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει Login στο site. Μετά, κατεβάστε το Official 1.03 Patch της Konami απ' το PS3 σας, στη συνέχεια το fix του WeHellas και τέλος το PS3 patch (συνολικά 3 αρχεία). Το patch βρίσκεται στο Rapidshare και το Megaupload. Επιλέξτε ένα από τα δύο αυτά sites.
Κλικ για Download http://www.gameworld.gr/downloads/downloads-index/Sports/Pro-Evolution-Soccer/Pro-Evolution-Soccer-2010-WeHellas-PS3-Patch/
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 σχόλια: