Fifa World Cup 2010

Η EA Sports ετοιμάζει την έκδοση του Fifa για το παγκόσμιο κύπελλο. Τον Απρίλιο η κυκλοφορία του παιχνιδιού, το οποίο όπως όλα δείχνουν δεν θα κυκλοφορήσει για PC και DS.
Κάθε τέσσερα χρόνια, όταν και διεξάγεται παγκόσμιο κύπελλο, η EA Sports συνηθίζει να κυκλοφορεί μία έκδοση του Fifa, αποκλειστικές με Εθνικές ομάδες, ώστε να συμμετάσχετε κι εσείς στην μεγαλύτερη διοργάνωση του ποδοσφαίρου, να παίξετε διάφορα challenges με αστέρες του παρελθόντος κ.ο.κ.
Κάτι ανάλογο θα συμβεί και φέτος, με τη διαφορά ότι το Fifa World Cup 2010 θα κυκλοφορήσει σε όλες τις πλατφόρμες, εκτός του PC και του Nintendo DS! Ναι, καλά ακούσατε. Η EA Sports φτύνει κατάμουτρα την πειρατεία, στερώντας έτσι από τους PC users το δικαίωμα να χαρούν το αγαπημένο τους ποδοσφαιράκι. Κάτι τέτοιο έχει κάνει άλλωστε και με το NBA Live.
Στο παιχνίδι, θα υπάρξουν μικρές αλλαγές στο gameplay, ώστε να απεικονιστεί καλύτερα η κούραση των παικτών, καθώς και το πλεονέκτημα των ομάδων που παίζουν εντός έδρας. Στα γραφικά δεν αναμένεται κάποια βελτίωση σε σχέση με το Fifa 10, όμως όπως και να 'χει, η πλήρης λίστα των νέων χαρακτηριστικών θα ανακοινωθεί σύντομα από την EA. Το παγκόσμιο κύπελλο ξεκινάει στις 11 Ιουνίου, αλλά όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι θα μπορείτε να πάρετε μία γεύση από αυτό νωρίτερα. Μέσα στο νέο Fifa θα υπάρχουν 199 Εθνικές ομάδες, ώστε να μπορείτε να αναλάβετε οποιαδήποτε χώρα, είτε θα πρωταγωνιστήσει στο παγκόσμιο κύπελλο, είτε όχι. Το Fifa World Cup 2010 θα κυκλοφορήσει για Playstation 3, Xbox 360, Wii, PSP και κινητά τηλέφωνα στις 30 Απριλίου
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. kalispera !!oso pliazi o keros gia to mundial xero oti ine k pio diskolo to n vris isitiria !! parolauta vrika se mia page gia enan diagonismo mesa apo ton opio o nikitis pai afriki!!!
    http://www.lorealparis.gr/_el/_gr/minisites/men-expert-2010/index.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή