Η Nvidia στην CES 2010 παρέα με GF100 (Fermi)

Αυτή την εβδομάδα, στο Las Vegas όπου διεξάγεται η CES 2010, η Nvidia υπόσχεται ότι θα επιτρέψει σε όσους παρεβρεθούν εκεί να πάρουν μία γεύση από την νέα κάρτα γραφικών GF100 που βασίζεται στην αρχιτεκτονική "Fermi". Μπορεί αυτό να μην σημαίνει και πολλά, ωστόσο είναι... κάτι.
Έως σήμερα, η Nvidia απλώς έχει πραγματοποιήσει μικρές επιδείξεις των επαγγελματικών καρτών γραφικών τύπου "Tesla" που βασίζονται στην αρχιτεκτονική "Fermi" και αυτού του τύπου οι κάρτες γραφικών δεν αναμένονται νωρίτερα από το δεύτερο τρίμηνο του 2010. Η κάρτα γραφικών τύπου GF100, για desktop υπολογιστές, θα μοιάζει με αυτή της φωτογραφίας και θα ενσωματώνει 512 CUDA πυρήνες. Επιπλέον, το εύρος του memory interface θα είναι 384-bit και θα ενσωματώνει GDDR5 μνήμη.
Θα υποστηρίζει DirectX 11 καθώς και τη τεχνολογία PhysX ενώ θα μπορεί να συνδυαστεί με περισσότερες από μία ακόμη μέσω της τεχνολογίας Nvidia SLI (2-way, 3-way και Quad SLI). Στην CES 2010 η Nvidia λέγεται πως θα διαθέτει έναν υπολογιστή που θα ενσωματώνει μία ή δύο κάρτες γραφικών (SLI setup) τύπου GF100. Για να δούμε...
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου