Στο Βιετνάμ..φτάνει το Call of Duty 7

Στο Internet εμφανίστηκαν ξανά φήμες, σύμφωνα με τις οποίες το έβδομο μέρος του "Call of Duty" θα διαδραματίζεται στο Βιετνάμ. Όπως αναφέρει το site 'abstract360.com, το οποίο επικαλείται "έγκυρες πηγές", η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού εγκατέλειψε την ιδέα ώστε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος να αποτελεί το θέατρο επιχειρήσεων του παιχνιδιού και φαίνεται να έχει επιλέξει το Βιετνάμ. Και θα προσανατολίζεται στο σενάριο ταινιών όπως τα "Platoon", "Apocalypse Now" και "Full Metal Jacket".
Οι πρώτες φήμες για το σενάριο του Βιετνάμ είχαν εμφανιστεί από το Μάιο του 2009. Επιπλέον η εταιρεία παραγωγής, η Activision, εργάζεται, ήδη, για τη δημιουργία του soundtrack του Call of Duty 7. Τα τραγούδια θα προέρχονται από την εποχή του Βιετνάμ ενώ θα είναι διανθισμένα με κουβανέζικα, αφρικάνικα και ρώσικα tracks. Κάτι που αφήνει χώρο για επιπλέον υποθέσεις σχετικά με το σενάριο.
Όπως είναι γνωστό οι Treyarch και Infinity Ward ανταλλάσσονται κατά την παραγωγή του τίτλων του Call of Duty. Με αυτόν τον τρόπο η Activision έχει το πλεονέκτημα να κυκλοφορεί κάθε χρόνο κι έναν νέο τίτλο. Έτσι τα δύο στούντιο ανάπτυξης αλλάζουν ρόλους κάθε δύο χρόνια.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου