Multi-Display με την τεχνολογία ATI Eyefinity

Η AMD και η Samsung στο πλαίσιο της CES 2010 παρουσίασαν τις νέες οθόνες thin-bezel που σε συνδυασμό με τις κάρτες γραφικών ATI Radeon HD και την τεχνολογία ATI Eyefinity επιτρέπουν την απόλυτη εμπειρία multi-display, ελαχιστοποιώντας τα όρια της οθόνης και προσφέροντας πανοραμικό computing με εξαιρετικά υψηλή ανάλυση.
Επίσης, η AMD ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου προγράμματος validation ATI Eyefinity, σχεδιασμένο για να βοηθά τους καταναλωτές να ξεχωρίζουν εύκολα τις οθόνες, τους μετασχηματιστές, το software καθώς και άλλα στοιχεία, τα οποία έχουν αποδεδειγμένα εξαιρετική απόδοση με την τεχνολογία ATI Eyefinity.
. Οθόνες Samsung thin-bezel: βελτιώνοντας την ήδη συγκλονιστική "jaw dropping" εμπειρία "ΑΤΙ Eyefinity":
• Οι νέες οθόνες MD230 της Samsung διαθέτουν 50% με 70% πιο λεπτό πλαίσιο (bezel) από τι παραδοσιακές οθόνες, συμβάλλοντας σε μία αυξημένα ομοιόμορφη εμπειρία ATI Eyefinity.
• Οι συμμετέχοντες της φετινής CES είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την παρουσίαση της οθόνης thin-bezel στα περίπτερα της AMD και της Samsung.
• Η τεχνολογία multi-display ATI Eyefinity επιτρέπει στους χρήστες PC να συνδέσουν μέχρι και έξι οθόνες σε μία μόνο κάρτα γραφικών ATI Radeon HD, προσφέροντας την υπέρτατη εμπειρία για συναρπαστικό παιχνίδι, βελτιωμένη απόδοση και HD multimedia, προσφέροντας μέχρι και 12 φορές υψηλότερη HD ανάλυση.
Πρόγραμμα ATI Eyefinity Validation: συγκεντρώνοντας την απόλυτη οπτική εμπειρία computing:
■Το νέο πρόγραμμα ATI Eyefinity Validation δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ξεχωρίσουν προϊόντα τα οποία έχουν αποδεδειγμένα εξαιρετική απόδοση όταν συνδυαστούν με την τεχνολογία ATI Eyefinity.
■Η ένδειξη “ATI Eyefinity Multi-Display Validation” αναφέρεται σε προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί από τα εργαστήρια ελέγχου ποιότητας της AMD και υποστηρίζουν την ανάλυση της ATI Eyefinity σε οριζόντια ή κατακόρυφα τοπία.
■Η ένδειξη “ATI Eyefinity Multi-Display Ready” αναφέρεται σε προϊόντα που είναι συμβατά με την τεχνολογία ATI Eyefinity μέσω των δοκιμών της AMD, ή των δοκιμών προ-αξιολόγησης των συνεργατών βάσει των προδιαγραφών και ελέγχων της AMD.
■Οι συσκευές Display, τα DisplayPort adapters, το software που περιλαμβάνει παιχνίδια και άλλες εφαρμογές, καθώς και άλλα στοιχεία hardware θα περιλαμβάνονται όλα στο πρόγραμμα.
■Οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα www.amd.com/eyefinity και να δουν τα προϊόντα που διαθέτουν την ένδειξη “ATI Eyefinity Validated.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου