SimCity: Με δωρεάν παιχνίδι μετά την ταλαιπωρία

Η αναμονή για το SimCity ήταν μεγάλη τους τελευταίους μήνες, αλλά η κυκλοφορία του στις 7 Μαρτίου συνοδεύτηκε με πολλά προβλήματα στους servers, καθώς θυμίζουμε ότι το παιχνίδι απαιτεί να είστε μονίμως συνδεδεμένοι για να παίξετε. Τι πήγε στραβά; Το γεγονός ότι η Maxis δεν είχε υπολογίσει στο ότι θα συνδεθεί τόσος μεγάλος αριθμός χρηστών κατά τις πρώτες μέρες λειτουργίας. Είναι ένα μεγάλο λάθος από την εταιρεία που δεν πρόβλεψε την μεγάλη κίνηση, αλλά αμέσως κινήθηκε για να το διορθώσει. Η αντιπρόεδρος του τμήματος παραγωγής της Maxis, Lucy Brandshaw, δήλωσε ότι "Το κεντρικό πρόβλημα του παιχνιδιού βάση του οποίου οι περισσότεροι χρήστες δυσκολεύονται να συνδεθούν, αρχίζει από εμάς αλλά έχουμε διορθώσει το θέμα αυτό κατά 92% από την πρώτη κιόλας μέρα". Στη συνέχεια όμως παραδέχθηκε οτι οι developers έχουν ακόμη πολύ δουλειά μπροστά τους. "Θα θέλαμε να επιλύσουμε όλα τα ζητήματα από την πρώτη κιόλας μέρα, αλλά πρέπει να συγκεντρώσουμε κάποια δεδομένα για να μπορέσει να τρέξει το SimCity στο 100% της απόδοσής του" συμπλήρωσε ενώ κατέληξε καλοπιάνοντας τους χρήστες της λέγοντας: "Χωρίς εσάς και την υπέροχη αφοσίωση που μας δείξατε δεν θα καταφέρναμε να βρούμε λύση τόσο γρήγορα. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και την υποστήριξη”.
Το νέο update
Χθες Κυριακή έγινε διαθέσιμο το Update 1.4 του SimCity, το οποίο διόρθωσε την δομή και τους χρόνους ανταπόκρισης των servers και βελτίωσε το μενού επιλογής server κατά την έναρξη του SimCity, ο οποίος σας δείχνει πού έχετε χτίσει μια πόλη. Τέλος, δόθηκε προς χρήση ένας νέος server, ο Antarctica 1. Αυτές οι αλλαγές σας επιτρέπουν πλέον να παίξετε το νέο reboot της σειράς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  Δωρεάν παιχνίδι
Για να αντισταθμίσει την ταλαιπωρία, η Electronic Arts αποφάσισε να προσφέρει ένα δωρεάν παιχνίδι σε όσους έχετε αγοράσει το SimCity από τις πρώτες ημέρες. Το δώρο θα μπορέσετε να το παραλάβετε από το online κατάστημα Origin στις 18 Μαρτίου με σχετικό email που θα σας σταλεί. Τα games από τα οποία θα μπορέσετε να επιλέξετε κάποιο δεν έχουν ακόμη γνωστοποιηθεί.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου